Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
Bandee2
tag
válasz fagy53 #14205 üzenetére
szóval lényegtelen ha egy 96gt-t, vagy egy hd3850-est veszek, mert mindkettő kb ugyanazt tudja? P31-es alaplaphoz + E2180-as cpu-hoz lenne.. tuningolok is majd.. csak eddig mindenki a 96gt-t ajánlotta.. az ati csak a legelején került szóba egyszer.. vajon miért? pedig olcsóbb is..
[ Szerkesztve ]
-
klambi
addikt
szevasztok
konfigomat bővíteném, (privimben bennevan) jobb vidkarival, mekkorát lenne ebbe a gépe érdemes beletenni??
"Mond szépen angolul: Gyors róka!"
-
fagy53
nagyúr
válasz Bandee2 #14206 üzenetére
Azért, mert a 96GT valamivel gyorsabb, de kb annyival drágább is. Ez pár héttel ezelőtt még nem így volt. Nekem 96GT-m van, de ha most kellene vennem VGA-t, 22k körül 3850-et vennék. A gépemben felváltva használok ATi és nV kártyát, mindegyiknek ismerem a hátrányát és az előnyét, nem vagyok egyiknek sem az elkötelezett híve.
klambi: a SLI támogatás miatt a 9600GT lenne a jobb, de a pénzről még nem esett szó!
[ Szerkesztve ]
-
joi29
őstag
válasz z0d1AK #14197 üzenetére
-3Dfx Voodoo Rush de egyáltalán nem drága,ha ráfut az ember,
pár ezresért megkaphatja.
-Szerény személyemnek,speciel sikerült jutányos áron megszereznie,
mert az első tulaj a vásárláskor nem volt tisztában a kártya méreteivel,
és az alaplapján a pci hidak mögötti terület igen szükösnek bizonyult e modelnek.
-Ebböl kifojólag a feledés homályába merülve vagy 8évig porosodot a dobozában,
én pedig amint lehetett lecsaptam a "drágaságra". -
őstag
Hali!
Az lenne a kérdésem, hogy ha a mostani 6600GTmet lecserélem egy ATi 4850re, akkor simán berakom az új VGA-t meg az új drivert felrakom és kész vagy újra kell raknom az xp-t??Csak azért mert ugye most nvidia driver van fenn és az Atihoz majd nem az kell Köszi -
naot
tag
Eddig Gainward 8800GT GS-t akartam venni, de a HD 4850 kiadásával fordult a kocka. Az lenne a kérdésem, hogy ebből a kártyából melyik típust érdemes megvennem? Argep.hu-n csak Sapphire és Club 3D van egyenlőre. Ezek jók, vagy érdemes várni, amíg több gyártó is elkészíti a saját kis csomagjait? Ja, meg azt hallottam, hogy gyorsan melegedik ez a széria, és érdemes rá venni külön hűtőt. Ebben is tanácsot kérnék, milyet érdemes rá tenni, ami lehetőleg nem túl drága? Tuningolni például nem akarom, ezért talán egy olcsóbb megoldás is jó lenne, de javítsatok ki, ha ez nem így van. Van ez a CrossFire technológia. Ez ugye a kártyák összekapcsolását teszi lehetővé nagyobb tejlesítmény érdekében. Ezzel kapcsolatban a kérdésem az, hogy kell-e ehhez valamilyen speciális alaplap, driver, mit-'tom-én cucc, ami nélkül nem mennek együtt?
[ Szerkesztve ]
-
lsc
nagyúr
Most még mindegyik gyártó kártyája ugyanaz , a matricákban az árban gariban és az extrákban különböznek . Amennyiben nem zavar ha kicsit zajosabb lesz a kártya , akkor a melegedés egy biosz cserével megoldható , és ingyen van . Cf-hez nem árt egy két kártyát befogadó alaplap , ami az nv-nél sli az az ati-nál cf . Más nem kell hozzá .
Az élet kegyetlen .
-
SpZ
senior tag
Melyik a legjobb kártya 25-40k -s szegmensben ebbe a configba
Msi k9n Neo v3
Amd x2 4800+ ~2.5ghz
2gb ddr2
Chieftec 450w
Most 8600gt-m vanxxxMárka HD 4850 512mb gddr3 -ra gondoltam
-
fagy53
nagyúr
A VGA mellé lepd meg magad egy legalább 3.0GHz-en járó procival is! Ha többet is tud, az csak jó lesz neked. Az X2 5600+ simán megy ennyivel!
Morris: nekem sem hiányzik cserélgetni a VGA-kat, de van egy-két kedvenc játékom ami csak az ATi-val érdemes játszani, vagy azért mert szebb, vagy mert a másikon fagyogat.
Érdekes, hogy az nV driverben beállított vsync=on, érvényes a 2600-asra is, úgylátszik van egy kis átjárhatóság közöttük.[ Szerkesztve ]
-
Cheesy
őstag
Sziasztok!
A következő a problémám:
Egészen az XP "az ön beállításainak betöltése..." -ig kb. 2 mp-ként elmegy a kép a monitorról, tehát a videokari kapcsolgatja a jelet. (nem a monitor kapcsol ki-be)3 hónapos konfig, mégpedig a következő:
COOLERMASTER Hyper TX2 RR-CCH-L9U1-GP
COOLERMASTER RC-330-KKN1 Black Elite
CORSAIR VX450W
GALAXY 9600GT 512MB DDR3 OverClocked
GIGABYTE GA-P35-DS3R
INTEL Core2 Quad Q6600 2.40GHz 775 BOX
KINGMAX TinyBGA 1024Mb DDR2 1066Mhz (2 darab)
PIONEER DVR-212DBK SATA Fekete
WD 400GB 7200rpm 16MB SATA2Segítségeteket előre is köszönöm!
www.vakbelmutet.hu
-
sagesz93
addikt
HI szerintetek a mostani 8600 GT-ket érdemes megvenni? Pontosabban erre gondoltam : - VGA Galaxy GF 8600 GT OC-s 256 DDR3 DX 10 jó kártya? köszi És ezt a 350 W -os táp elviszi?
[ Szerkesztve ]
-
ngdr88
tag
Hello
EGy érdekes jelenség fordult elő a gépemmel.
ha nem ide tartozik akkor sorry.
Beszereztem egy 'csodálatos' Speedlink sl-6825-srd webkamerát.
Bedugtam, a driverje nagy nehezen soakt próbálva felment., de kép nem volt.(mármint a kamerával)
Ujrainditottam a gépet és nem indult. Egy hosszú sipolás volt én kép nem.
Asszem az vga gondot jelent. Inno3d 8500Gt 512dd2(vagy nem, ha nem akkor mit?)
Kihúztam a kamerát elinditottam simán ment minden. és megint,
Ez megelőzően a kamerát és a tv tuner-t (Leadtek Global)egyszerre bekapcsolva kékhalál.
AZ lenne a kérdésem hogy létezik hogy eg ywebkam miatt elszálljon a vga?
vagy ha nem mi lehetett? hibás a kártya? a webcamot ezért visszalehet vinni nem?
Köszi.Újra a PH-n! hamarosan lesznek új eladó cuccok, előre is ha bármi kellene írj!! Üdv!
-
őstag
válasz sagesz93 #14234 üzenetére
Ennyiért én a kettő közül az egyiket venném:
Sapphire Radeon HD 3850 256 DDR3 dobozos 2 év gar: 21.990,
VGA ASUS GF 8800 GS TOP OC-s 384 DDR3 dobozos 3 év gar: 22.990,-
mod: Mondjuk azt jó lenne tudni hogy milyen konfigba megy, mert ha a proci nem elég neki akkor semmi értelme[ Szerkesztve ]
-
Gyusz
őstag
válasz sagesz93 #14234 üzenetére
AGP-s rendszerbe kellene? Mert akkor a fentebb említett kártya szerintem megfelelő, esetleg egy 2600XT-t is választhatsz, ha az ATI szimpatikusabb. Mondanám, hogy vegyél 3850-et, de abból az AGP-s nem fér bele a keretbe, no meg a procid is valószínűleg gyenge lenne hozzá.
-
sagesz93
addikt
pci-e-s kell !
-
sagesz93
addikt
Nemvagyok ez a nagy tudásu szgép-es ember! leirom amit tudok : Abit NF8-V2 alaplap : DDR I -es ram megy bele PCI-e -s vidikari , azt nemtudom hogy milyen procit támogat sajna de most AMD 3000+ 2,01 GHZ-s proci van benn 250 Gigás vinyó, lg dvd iró 350 W-os mercury táp kb ennyit tudok a gépről! ezen a téren még csökkent a tudásom ; sry
-
-
Wolverine
félisten
Üdv! Ma tettem egy új hűtést a VGA-mra (lásd adataim) - és azóta kizárólag akkor indul el a gép, ha a) nincs fent VGA-driver; b) csökkentett módban vagyok. A hűtés egy Zalman, amit óvatosan tettem fel, eddig a gyári volt rajta, ami eléggé tré volt szegény, a RAM-okat nem hűtötte semmi... A normál indításnál fekete képernyővel megáll az egész, majd jön a kékhalál, indoka szerint a driver egy .sys fájlja végtelen ciklusban van (a nevére most nem emlékszem pontosan...) Az eredetileg fent levő 8.2-vel és a frissen feltett 8.6-tal is ugyanez a helyzet. Javaslatok?
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
Aktív témák
Hirdetés
- Horizon: Zero Dawn
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest