- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
qpmex
tag
MSI GL62 7QF laptopom van. PCIe GEN.3 szabvány van a laptopra ráírva. Venném bele ezt az ssd-t:
https://www.alza.sk/crucial-p5-plus-1-tb-d6727015.htm
Működni fog benne?
Elég lassú most a gép. Arra gondoltam veszek bele egyet. -
qpmex
tag
Ki próbáltam ezt a resetet de semmi változás ssd továbbra sincs és a gép nagyon lassan indul. Felraktam Windows 8at a hdd-re, de ami a hiba előtt fél percbe sem telt (rendszerinditas) ssd-vel az most hosszú percek, de van hogy be sem hozza a Windows-ot, mert leragad az Asus feliratnal a legelején. Ez mitől lehet? Csak az ssd?
-
-
qpmex
tag
Sziasztok.
Egyszerűen máma lefagyott (stream nézés és böngészés közben) majd nem indult újra a laptopom (Asus N551 JK). Csak a nagy ASUS felirat jön elő újraindítás után aztán hosszú várakozás belép a biosba magától. Nem tudom hogy ennek mi az oka arra gondoltam talán meghibásodott az SSD, mert azon van a rendszer.
Kérlek aki tud segítsen. Köszi. -
qpmex
tag
Hello!
Azért írok mert vettem egy Asus N551JK notebookot és az internetes LAN kábelt nem tudom csatlakoztatni, túl nagynak tűnik.
https://www.asus.com/Notebooks_Ultrabooks/N551JK/specifications/Másik kábel kellene hozzá?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Ingatlanos topic!
- Linux kezdőknek
- For Honor
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad Yoga 260 érintőképernyős laptop (12,5FHD/I5-G6/8GB/256SSD) + ceruza
- Lenovo Thinkpad L390 érintőképernyős laptop (13,3FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Win11)
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Lenovo Thinkpad L380 érintőképernyős laptop (13,3FHD/i5-G8/8GB/256SSD/Win11)
- HP Elitebook 830 G5 érintőképernyős laptop (13,3FHD/i5-G7/8GB/256SSD)
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xbox Ultimate előfizetések
- Xbox Ultimate előfizetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11