- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
ldave
félisten
A laptopom aksi érzékelője teljesen megadta magát, a Windows szerint 19:12-kor teljesen lemerült, azóta pedig 0%-on használom, már egy órája. Windows 10, Dell XPS 14 (2012-es model).
Maga az érzékelés még nem lenne gond, de amikor a Windows szerint lemerült teljesen, akkor kikapcsolja a gépet. Visszakapcsolva meg simán használom töltőre kapcsolás nélkül. Lehet valahogy resetelni ezt a dolgot? Hogy újrakalibrálja magát?
-
ldave
félisten
Ezeknél a nagyfelbontású kijelzővel szerelt laptopoknál (pl 3200 x 1800) milyen a kép élessége, hogy kisebb felbontásban használjuk? Próbaképp megnéztem a saját gépemen, de azon ha nem natív felbontásban nézem, akkor eléggé elmosottnak tűnik a kép.
-
ldave
félisten
Sziasztok, win8-ra frissités esetén tapasztalható változás egy laptop üzemidejében?
-
ldave
félisten
válasz
Superhun #2587 üzenetére
200e ft körül gondoltam, max. 250e, ha tényleg megéri a felár. Első körben az Ideapad U410-et és az S405-öt néztem ki magamnak, de egyáltalán nem sürgős a dolog, szóval ha mondjuk fél éven belül jön valami új technológia, amire megéri várni, akkor részemről ráér a dolog.
-
ldave
félisten
válasz
Superhun #2576 üzenetére
Teljesítmény nekem annyi kellene, hogy elfogadhatóan fussanak az ilyesmi játékok: körökre osztott stratégia/szerepjáték (pl. XCOM, Civ 5, Shadowrun Returns, Wasteland 2..) és Steam-es indie címek (pl. Bastion, From Dust, SIne More...) a laptopon, esetleg TV-re kötve 720p-ben.
-
ldave
félisten
14,1'-es Ideapad-okat nézegetem (U és S sorozat) és nem teljesen értem, hogy a HD4000 mellé miért tesznek Geforce GT 610M-et? Ahogy nézem tesztek alapján az intel GPU-ja erősebb, mint ez a kis Nvidia.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nintendo Switch 2
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ThinkPad L14 Gen2 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- P16 Gen1 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- új bontatlan MacBook Air M3 8GB 256GB SSD silver ezüst Apple magyar 1 év garancia
- szinte új 13 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD midnight éjfekete Apple 3 év garancia
- új bontatlan 13 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD sky blue égkék Apple 3 év garancia
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest