- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Louro
őstag
válasz
NEMO1968 #29619 üzenetére
2 db USB2 és egy USB3. Mindegyikben próbáltam. Az OS nem ismeri fel. Az OS betöltése előtt van egy HP diagnosztikai program, amivel megnézhettem a port működését. Annyiból állt, hogy üresen futassam a scan-t. Majd felénél jelezte, hogy dugjam be az eszközt. Végeredmény 100% lett. Ráadásul már ott működött az egér, tudtam a mutatót mozgatni. Ha betölt az OS, akkor viszont már nem bírja a drivert telepíteni.
Az egérhez nincs semmilyen driver a gyártó oldalán. A HP oldalán pedig nincs külön USB controller. Mindent feltettem, ami a gyártó oldalán volt. (Kivéve a Cyberlink bloatware-eket.)
Új hozzászólás Aktív témák
- MacSzerez.com - 2021 MacBook Pro 14" / M1 Pro / 16GB RAM / 1TB SSD / Astro / Garancia!
- MacSzerez.com - 2023 MacBook Pro 16" M3 Pro/ Space Black / 36GB / 512GB SSD / Garancia
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel