Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• tylerddd

veterán

Hello!

Én laptop táska ügyben kérném a segítségeteket. Jelenleg egy Reebok bőrhatású válltáskám van, amiben van laptop rekesz. De mivel a külseje kissé viseletes már, kellene valami új táska. A problémám az, h nem találok olyan táskát, amibe a laptop és komolyabb mennyiségű irat is beleférne.

Egy 14"-os laptopnak kellene rekesz ill. jó lenne, ha a papírjaimnak lenne egy másik, nagyobb helyet biztosító rész. Mondjuk amibe egy 500-as csomag fénymásoló papírnak megfelelő mennyiségű cucc beleférne. Ezt a táskát néztem ki. Nem tudom, h valakinek esetleg van-e tapasztalat vele?! Ez 13 cm mély, mélyebb, mint a mostani táska, szóval elvileg jó lenne. Külsőleg is elmegy, se nem túl sportos, se nem túl elegáns, árában is megfelelne. Hátizsákot nem szeretnék, elsősorban kézben vagy vállon hordanám.

Ha esetleg tudtok hasonlót, esetleg valakinek van olyan, amire illik a leírásom, az ne tartsa magában. Elég sok hazai boltot végigböngésztem, de ilyen univerzális táskával nem igazán futottam össze. Kézitáska van, amibe laptop nem fér és laptoptáska is van, amibe az iratok nem férnek :DDD

Köszönöm!

ps: remélem belefér a topikba és nem OFF téma!

Új hozzászólás Aktív témák