- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
tylerddd
veterán
Hello!
Én laptop táska ügyben kérném a segítségeteket. Jelenleg egy Reebok bőrhatású válltáskám van, amiben van laptop rekesz. De mivel a külseje kissé viseletes már, kellene valami új táska. A problémám az, h nem találok olyan táskát, amibe a laptop és komolyabb mennyiségű irat is beleférne.
Egy 14"-os laptopnak kellene rekesz ill. jó lenne, ha a papírjaimnak lenne egy másik, nagyobb helyet biztosító rész. Mondjuk amibe egy 500-as csomag fénymásoló papírnak megfelelő mennyiségű cucc beleférne. Ezt a táskát néztem ki. Nem tudom, h valakinek esetleg van-e tapasztalat vele?! Ez 13 cm mély, mélyebb, mint a mostani táska, szóval elvileg jó lenne. Külsőleg is elmegy, se nem túl sportos, se nem túl elegáns, árában is megfelelne. Hátizsákot nem szeretnék, elsősorban kézben vagy vállon hordanám.
Ha esetleg tudtok hasonlót, esetleg valakinek van olyan, amire illik a leírásom, az ne tartsa magában. Elég sok hazai boltot végigböngésztem, de ilyen univerzális táskával nem igazán futottam össze. Kézitáska van, amibe laptop nem fér és laptoptáska is van, amibe az iratok nem férnek
Köszönöm!
ps: remélem belefér a topikba és nem OFF téma!
Új hozzászólás Aktív témák
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Jogász topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Arcfelismerő topik
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest