- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Megoldások IBS/IBD-re
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Egy korszak vége
- 20 éve a PH!-n
- Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pheaper
csendes tag
Sziasztok, segytséget szeretnék kérni, adott egy Navon X13-12056 típusú gps amin Igo primo lett telepítve szerintem ez nem a gyári szoftvere, mert amikor bekapcsol talál műholdat majd elis veszti, próbálgattam a sys fájlban a Gps szekciót portot és sebességet de sajnos nem lett jó vkinek ötlet? előre is köszönöm.
-
Pheaper
csendes tag
Hello, Sziasztok! 12.10-én vettem egy Navon N670 Plus Navigációt, ami gyárilag igo8al került forgalomba, ám nekem az igo 8 túl elavultnak tűnt és félig meddig lementettem majd töröltem, feltettem a Primo-t. Működött is csak annyi baja volt, hogy kb. 200 méterenként nem kapott jelet, azaz bekapcsoltam van jel mentem vele kicsit nincs jel majd megint van és így tovább. Kérdésem a következő : ha valakinek ugyan ilyen problémája van, vagy csak tudna segíteni pls. ne kíméljen
-
Pheaper
csendes tag
Üdv! valaki tud nekem abban segíteni hogy miben más egy Kamionos meg egy Sima autós Igo Primo ??
csak mert letöltöttem minden kamionos cuccot building,map,poi de semmi különös változásvalaki tudna nekem segíteni aki jobban jártas ebben ?
-
Pheaper
csendes tag
Üdv remélem vki tud segíteni vettem egy azure slim es Gps-t tettem rá új Igo amigo-t csak nem talál műholdat sztem a sys.txt el lehet gondom..
Új hozzászólás Aktív témák
A warezzal kapcsolatos segítségkérés szigorúan tilos a fórumon!
- ZIDOO médialejátszók
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Windows 11
- PlayStation 5
- Büszke apukák és anyukák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Gitáros topic
- Kuponkunyeráló
- Elektromos cigaretta 🔞
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest