Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rák
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolves#13
tag
Köszi a segítséget. Akkor inkább visszaviszem, mert céges mobil és nem akarok nagyon belebuherálni.
-
Wolves#13
tag
Üdv!
Nokia c6-00-ról lenne szó. Rendszeresen lefagy, lassú, újraindul. Fotó közben, ha törölni akarom a képet, kiírja, hogy a kamera már használatban van.(wtf?) Sw lett frissítve, semmi változás. Valaki valami?
-
Wolves#13
tag
Üdv!
Van egy Nokia 6600i slide-om. A probléma vele, hogy ha fotót vagy videót szeretnék vele csinálni, akkor van egy 1mm-es fekete folt a kijelzőn. Ha felrakom gépre a képet, akkor is ott van. Plexit leszedtem róla, a lencsét megtisztítottam, de semmi változás. Valaki tudna segíteni, hogy mivel tudnám eltüntetni? Köszi előre is.
-
Wolves#13
tag
válasz
Mulderpapa #23326 üzenetére
Akkor nem értem, mert egyik pillanatról a másikra kezdte el csinálni
Nem esett le meg semmi...Esetleg akkor valami ötlet?Vagy szerviz lesz a vége?
-
Wolves#13
tag
Hali!
Van egy kis problémám....Nokia n78-ról van szó.Hívás közben iszonyatosan gerjed.Gondolom a hátlap miatt, mert abban vannak az érintkezői..Esetleg valakinek valami ötlet, hogy hogyan tudnám megcsinálni?Vagy vennem kell egy új hátlapot?SOS lenne a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest