Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsee71
őstag
válasz
Bazsee71 #33708 üzenetére
Üdv!
Megtennétek, hogy ránéztek a jegyzőkönyvre?
Indoklás
KépekÚgy őszintén most ment fel bennem a pumpa! Szerintem ez egyértelműen nem egy ázott telefon nyáklapja. A legegyszerűbb válasz az, hogy a képen egy SMD látható, valószínűleg kondenzátor, ami eldurrant (a koncentrikus elhelyezkedésű foltokból is ez következik).
Akár gyártástechnológiából adódó forrasztási kicsapódás. Beázás, idegen folyadék mindenhol máshol is nyomot hagyott volna.
Egyébként ha még történt is volna valami (de nem), akkor is ha nem az az alkatrész felelős a GPS-ért és a Bluetooth-ért, javítaniuk kellett volna a készüléket. Szerintem.
Várom az építő jellegű javaslatokat. Szeretem a telefonom, de lehet ez volt az utolsó Samsung...
Balázs
Szerk.: az ázást jelző indikátorról sem csatoltak képet. Gondolom ha valami érte volna a telefont, azt is kifogásolták volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Melyik tápegységet vegyem?
- World of Tanks - MMO
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Linux kezdőknek
- Milyen TV-t vegyek?
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- További aktív témák...
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Vadiúj SSD-k!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest