Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
-
LOGOUT
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
E300TD
tag
válasz
inf3rno #132018 üzenetére
Szívesen vennék valami ötletet ....Úgy néz ki, hogyha ez a laptop kapcsolódik a routerre, akkor néha " elindul rajta valami" amit a digi DDOS-nek jelez vissza nekem, egyébként pedig a router leszakad a netről, kedvezőtlen kapcsolat címszóval. Ilyenkor a digi azt látja, hogy az ont-n van net. Másfél éve megy ez, van, hogy hónapokig semmi szakadás....Másik 3 router is ugyanezt csinálja.
-
E300TD
tag
OK, köszi. Meglesem a SecureBoot-ot, ez egy régi laptop, Dell E5410.
-
E300TD
tag
Üdv,
A win10 Creators update óta nem tudom hálózati meghajtóként "mount"-olni a NAS megosztott könyvtárait illetve amíg be volt téve működött, de újratelepítés után (másik noti) egyszerűen nem látja a NAS-t csak média szerver-ként. A NAS-on (Zyxel) nem változott semmi. Esetleg a router hülyéskedik? (ASUS RT-AC68p)
Mit kellene beállítanom, tudja valaki?
-
E300TD
tag
Sziasztok,
Sikeresen megformáztam a Recovery partíciómat WII Backup managerrel WBFS-re. Az ismert visszaállítók nem nagyom komálják. Van valami ötlet mivel tudom visszahozni?
Köszi -
E300TD
tag
Hali,
NAS -ból (Synology DS207+) ki lehet csikarni USB-n adatokat a médialejátszó felé? Nem akarja látni és nem találok semmi beállíthatóságot
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vezetékes FEJhallgatók
- BestBuy topik
- World of Tanks - MMO
- ZIDOO médialejátszók
- Vicces képek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Keresünk dokkolókat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest