Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
Sziasztok!
Van olyan topik, ami számítógép ház hűtéssel foglalkozik? Bárhogy kerestem nem találom.
Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
-
senior tag
Sziasztok!
Anno olvasgattam egy topikot, ahol a számítógépház hűtése volt a téma, de nem találom. Tudna valaki segíteni, hogy milyen néven keressem?
Köszönöm!
-
senior tag
Sziasztok!
Adott két NAS, amelyek egy hálózaton vannak. Ha windows fájlkezelőben elindítok egy másolás/áthelyezést a két NAS között és közben kikapcsolom a számítógépet a másolási/áthelyezési folyamat végigmegy?
Előre is köszönöm! -
senior tag
-
senior tag
-
senior tag
Sziasztok!
Egy eddig nem tapasztalt problémával találtam szemben magam.
Adott egy Ultrawide monitor ( LG UltraWide 34WP65G-B) és egy Lenovo Ideacentre 3 (07ADA05)
A problémám az, hogy sem W10, sem pedig W11 alatt nincs 2560x1080-as felbontás.
Pedig a bios bejön és látom is, a telepítő is gond nélkül végigmegy, de amint a windows bebootolna kokapcsol a monitor. A monitor szerint 2560×1440 felbontást állít be automatikusan a gép.
Van tippetek, hogy mi lehet a hiba?[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz MasterMark #139985 üzenetére
Az a baj, hogy kikapcsol a monitor, mire a windows betölt, így nem tudok semmit beállítani.
-
senior tag
válasz Oposzumtoszó #139990 üzenetére
Meg van a hiba. Rossz volt a HDMI kábel.
-
senior tag
Sziasztok!
Két Windows 11-et futtató gép közötti fájlmegosztáshoz kérnék segítséget.
Mindkét gép ugyan arról a routerről kapja a netet, az egyik kábelen, a másik wifin.
Mindkét gép nyilvános hálózatú, hálózat felderítés bekapcsolva, fájl és nyomtatómegosztás szintén bekapcsolva.
Megosztás jelszavas védelemmel kikapcsolva.Van egy meghajtó, amit megosztottam az egyik gépen. A másik gépen megadva az elérési utat, csatlakozás előtt hitelesítő adatot kér, viszont én nem adtam meg olyat.
Tud valaki segíteni?
Előre is köszönöm!
-
senior tag
-
senior tag
-
senior tag
-
senior tag
-
senior tag
-
senior tag
-
senior tag
Köszönöm szépen a válaszokat. Munka után megnézem.
-
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- LEGO klub
- Vezetékes FEJhallgatók
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- Autós topik
- DIGI kábel TV
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest