Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
llll
senior tag
Sziasztok.
Attól tartok túl nagy fába vágtam a fejszémet.
1 lenovo ideapad 110s-re akartam win8-at tenni a gyári 10-es helyett, de elfogyott a tudományom. Leformáztam a partíciókat, de újat létrehozni nem sikerül. Vmi olyasmi hibaüzenetet kapok, hogy ellenőrizzem engedélyezve van-e a biosban a lemezvezérlő. Odáig jutottam a guglival, hogy vmi sata-t kellene achi-re állítanom, de semmi ilyesmit nem találok a biosban.
Esetleg tud vki szájbarágós, számomra is érthető útmutatást adni, vagy bízzam nálam hozzáértőbbre?
(Több telepítővel is próbálkoztam, de ua.)[ Szerkesztve ]
Soha többet DPD!
-
llll
senior tag
stornózva
[ Szerkesztve ]
Soha többet DPD!
-
llll
senior tag
.
[ Szerkesztve ]
Soha többet DPD!
-
llll
senior tag
Bocsi hogy több helyen is bedobom, de a másik fórum elég halott.
Tehát.
Már hetek óta kínlódok 1 újratelepülő, lelőhetetlen adware-rel a feleségem telóján.
Ha kiveszem a sim-et és a memóriakártyát, majd csinálok a recoveryből 1 factory resetet, akkor minden oké.
Ha másik sim-et teszek bele, továbbra is minden oké (értsd nem települ vissza az adware). 1 hétig használtam másik sim kártyával minden probléma nélkül.
Viszont ha visszateszem az eredeti sim-et, akkor azonnal megjelenik ez a szar (DAbrower és Smart notice művésznéven).
A kérdésem az lenne ez alapján, hogy elvileg lehetséges az, hogy a sim kártya a fertőzött?
Ha igen, akkor a sim csere a megoldás, vagy esetleg létezik vmi tuti adware-irtó app?Soha többet DPD!
-
llll
senior tag
A fertőzött(?) sim kártyát illetően:
Időközben kicseréltettük a sim kártyát a szolgáltatóval (nem másoltak semmit, egyszerűen adtak 1 újat) és úgy tűnik megoldódott az újratelepülő adware problémája. Hogy a cserétől vagy sem, azt passzolom.
Érdekes, hogy a sim kártya esetleges fertőzhetőségére itthon nem találtam egyértelmű választ. Külföldi fórumokon viszont többen is határozottan állították, hogy nagyon is lehetséges...
(+1: a szolgáltató is azt mondta, hogy szte nem a sim kártya fertőzött.)[ Szerkesztve ]
Soha többet DPD!
-
llll
senior tag
Sziasztok!
Dell Inspiron 5520-as laptophoz keresek éppen gyári töltőt. És látok 65W-ost és 130W-ost is. Ez miben jelent különbséget használat közben?
Illetve másik kérdés: most 1 utángyártott töltőm van, ami jól hallhatóan "periodikusan" zúg és a zúgás alatt mintha a kijelző is 1 árnyalatnyit sötétedne (ezek a gyárinál mintha nem lettek volna). Mit jelent ez a zúgás?
[ Szerkesztve ]
Soha többet DPD!
-
llll
senior tag
Sziasztok!
Az Asus Rog Strix laptopom nem kapcsolódik a Xiaomi 4A Gigabit router 2.4Ghz wifi-hez, csak az 5Ghz-hez. Mi lehet a probléma? Nem változtattam semmin, újrainditások, wifi szét- és újrakapcsolása, hálózat elfelejttetése már megvolt.
Kicsit sem vagyok guru, úgyhogy lehetőleg dedós szinten válaszoljatok ha tudtok.
Köszi.[ Szerkesztve ]
Soha többet DPD!
-
llll
senior tag
Mert egyrészt gyenge a jel. Messze van a gép a routertől. Másrészt meg zavar hogy eddig nem volt probléma, most meg van.
[ Szerkesztve ]
Soha többet DPD!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Formula-1
- Hobby elektronika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest