Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dennis.nol
tag
Most tettem újra a gépem (xp-ről 7-re - teljes takarítás volt) és a belső dvd-írót, ill. a vinyót - amin a rendszer is van - leválaszthatónak írja. Vajon miért? Ilyennel még nem találkoztam. Most először vannak ahci módban az eszközök - talán ez?!
[ Szerkesztve ]
-
dennis.nol
tag
Hmmm...még sosem vetettem bele magam ebbe, de a linkelt cikk elgondolkodtatott. Azt hittem "sokkal" gyorsabb lesz ahci módban.
Gondolom probléma nem lesz vele, ha most, telepítés után inkább visszaállítom (csak nehogy valaki pendrive helyett lehúzza a vinyót vagy a dvd-t)?!
Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
dennis.nol
tag
Jut eszembe:
nem kukacoskodni akarok, de a céges gépem is új és ahciban van, mégsem ajánlja fel a leválaszthatóságot. Természetesen nem ugyanazok a paraméterek, de ugyanúgy a vinyók ahciban vannak és ua. a win7-es van rajta. Ezt a gépet is én raktam össze.
Akkor most?[ Szerkesztve ]
-
dennis.nol
tag
Előlapi hangkimenetet, ill. mikrofont szeretném bekötni, de nem szólalnak meg.
Alábbi képen látható hogyan próbálkoztam - az alsó nyilas ábra mutatja, miket hova kötöttem, de nem sikerül megszólaltatni a fejhallgatót sem a mikrofont. Asus P5B Deluxe alaplappal működött (igaz arra nem emlékszem azon hogy volt bekötve, de ugyanezek a csatik voltak ott is.)[ Szerkesztve ]
-
dennis.nol
tag
Sziasztok:
Lehetséges-e valahogy eltüntetni a leválasztható eszközök közül a rendszervinyót és az írót (ahci-ban vannak), mert nem szeretném ha valaki véletlenül - vagy én megszokásból - leválasztani bármelyiket is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Okos Otthon / Smart Home
- Xbox Series X|S
- Politika
- BMW topik
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jogász topic
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest