- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- Lalikiraly: Letiltott a Marketplace
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Victoryus: Help! - építményadó
- Victoryus: Except in Hungarian :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
válasz
King Unique #132362 üzenetére
Köszönöm a választ! Azt, hogy én értettem valamit nagyon félre, némileg vitatnám, hiszen világosan leírtam a #132334 Danecay hozzászólásomban feltett kérdésemben, hogy milyen programot keresek. Inkább az értelmezéssel lehetett a baj, bár tény, hogy azt elfelejtettem leírni, hogy normál körülmények között bebootolt operációsrendszer alól elindítható programról lenne szó, valamilyen a Windows saját megoldásához hasonló, de némileg kiterjesztettebb lehetőségű programra gondoltam. A portable jelzőt egyébként sem a gépindításkor önmagukban bootolni és futni tudó szoftverekre értjük általában, hanem a telepítés nélkül futtatható programokra, még abban az esetben is, amennyiben a bootable programok is portable-k ugyanakkor
Itt van pl. ez az oldal is https://portableapps.com, ahol bár nem néztem végig egyesével , de nem gondolom, hogy sok olyan van köztük ami boot-olni tudó lenne, mégis portable programokról beszélünk, sőt még az oldal neve is az. Ha nem így vankkor az oldal üzemeltetői és a portable programok készítői is fogalomzavarral szenvednek
Na nem akarok én ebből vitakérdést csinálni, csak egyértelműsíteni, hogy mire gondoltam, na meg aztán, hogy teljesen őszinte legyek némileg az önérzetemet is piszkálja a kezdőmondatod. Igyekeztem tisztán és érthetően fogalmazni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 7900 XTX 24GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest