- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ivqkzy-: Eddig
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- gerner1
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #131834 üzenetére
Gondolom leírták a szerződésbe. Én nem tudtam róla, mert nem az én mobilom, aki leszerződött velük, az meg kb. analfabéta hozzá. Átbaszták azzal is, hogy biztosítást kötöttek törésre, aztán az első hónap ingyenes, hátha elfelejti lemondani az ember. Persze nem mondta le. Mondjuk itt a Google is geci, mert milyen jogon frissíti az Android mobilnetről a Google Playt, amikor lövése sincs arról, hogy milyen tarifával megy?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- CPU léghűtés kibeszélő
- Linux kezdőknek
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Az NVIDIA vezére szerint a brit AI mögött nincs megfelelő infrastruktúra
- Xbox One
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Honor Magic 6 Pro - White - Használt, karcmentes
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged