Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
-
LOGOUT
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csirió
csendes tag
válasz
PH-User #12351 üzenetére
sziasztok! kérdésem lenne! p-3 as gépre akartam telepiteni xp-t de nem engedte felrakni féluton elundul a telepités,le is formázom,és mikor bejön az xp kurzor csik akkor kép helyett ki irja!unknown hard error ntdll.dll vagy ezt STOP: C0000221 unknown hard error”vagy ezt Unknown Hard Error \\SystemRoot\\System32\\ntdll.mit tegyek?? segitsetek legy szives! mert elfogyott az ötletem
nem az enyém a gép csak oda dták hogy csináljam meg!de régebben is telepitettem ezt a gépet de simán ment minden,most nem értem miért irja ki! vettem bele vinyot mert azthittem az a baja de akkor is ugyanazt csinálja! mi lehet az oka?
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest