- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hóban vigad a ló
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tonett
csendes tag
ertem. koszi. Most viszont akkor lenne meg egy kerdesem...
Mivel marha nagy jatek guru vagyok. Mi az a minimum proci teljesitmeny amivel mar lehet normalisan jatszani es varhatoan meg jovore is hasznalhato lesz... Lehetoseg szerint AMD-re varnek tanacsot, de ha velemenyetek szerint jobb akkor johet intel meg celeron is.
Most probaltam egy 1575Mhz-re huzott AMD procival es 384MB rammal cs-t es hat mit mondjak nem volt valami fenyes. 4 bot es mar akad is az egesz mint az allat. Mivel feltetelezem, hogy a gyerek hasonlo lovoldozos jatekokkal fog nyomulni az lenne meg a kerdesem, hogy memoria igeny szempontjabol melyik jatekhoz erdemes kalibralni a konfigot, hogy a ''tobbi'' tuti menjen rendesen? Ne nezzetek hulyenek de en utoljara DOOM 1-el jatszottam ilyesmit szal csak laikusoknak is ertheto valaszokat szeretnek ;)
Elore is very thx -
Tonett
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy ''gyenge'' kerdesem... Velemenyetek szerint mi jobb megoldas egy gyerek gepenek zsebpenzbol valo fejlesztesenel? Nagyobb proci kevesebb ram vagy kisebb proci sok-sok ram? Szal jelenleg ezek vannak kilatasban: intel 2,4GHz + 512MB vagy Athlon 1300MHz + 2*512MB melyik lenne jobb vetel pusztan jatekok szempontjabol?
elore is koszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest