Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
Hű a francba tényleg, ez végülis belegondolva várható volt.
Ugyanis még sosem indítottad el a játékot.
Így még nem is hozta létre a játék a fájlokat, gondolom első indításkor, vagy első beállítás-mentéskor fogja.Töltsél le mentett játékot (amiben remélhetőleg benne hagyták ez a fájlt is), vagy kérd el valakitől, akinek fentvan (elindította már, és elmentette a graf. beállításokat - lehetőleg olyanra, ami el is indulna nálad - és akkor még lehethogy szerkeszteni sem kell, csak berakni - de ehhez lehethogy ugyanolyan generációs és gyártójú VGA is kell.)
Nekem sajnos nincs most épp hely a gépen, ezért nem tudom felrakni.
Meg nem is nagyon tudom hol van a DVD-je már, meg kéne keresni itthon / elkérnem valakitől...Az is eszembe jutott, hogy ha elindul a játék, csak nem látod, akkor be lehetne állítani "vakon" is, megkérsz valakit, hogy írja le a billentyűleütéseket, ami kell hozzá.
De mivel látom el sem indul, ezért ez így nem megy.kizul:
Neked, viszont ha nem ment a másik módszer, megpróbálhatod ezzel ![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Returnal (PS5)
- Megjöttek a Redmi Note 14-es telefonok Magyarországra, ennyibe kerülnek
- Ukrajnai háború
- Milyen notebookot vegyek?
- Építő/felújító topik
- Automata kávégépek
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Topping d70s kettős ak4497dac
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest