Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
simpley
őstag
Sziasztok!
Melyik mobilszolgáltató a legjobb lefedettség, ill ügyintézés szempontjából?
(Kelet-MO.)
Nem telefonálok sokat és nem is lógok a neten állandóan így nekem egy feltöltős csomag is bőven elég.signed by simpley.
-
simpley
őstag
válasz philoxenia #27436 üzenetére
Itt elvileg a Voda a legjobb lefedettségileg, nade ügyintézésben?
signed by simpley.
-
simpley
őstag
válasz Cs1csó #27438 üzenetére
A T feltöltős percdíja egy kicsivel drágább 25 Ft-jelenleg, itteni 2-3-4G lefedettsége közel a legrosszabb attól függetlenül, hogy az elsők voltak a faluban még 1990-ben.
A Voda és a Telenor percdíjai 19Ft, talán a Voda annyival lenne jobb a Telenornál ha sokat telefonálnék, hogy napi 300 Ft után ingyen beszélnék. Lefedettsége elmondások alapján a legjobb. Ügyfélszolgálat ill ügyintézés szempontjából mennyire jó? Elmondások alapján nincs vele baj, a Telenorral viszont vannak gondok ugye?signed by simpley.
-
simpley
őstag
válasz Cs1csó #27441 üzenetére
De hallottam róla. Okostelefonom az még nekem is van, jelenleg is T-s vagyok csak ahogy fentebb is írtam nagyon rossz a hálózata itt van amikor telefonálni sem lehet mert “Nincs szolgáltatás” SIM csere is volt pedig és hiába teszem át 4G-ről 3G-re sokszor eltűnik a hálózat. 2G-n még valahogy eldöcög de ez sem tökéletes.
[ Szerkesztve ]
signed by simpley.
-
simpley
őstag
Sziasztok!
A PDFescape mennyire megbízható oldal?signed by simpley.
-
simpley
őstag
válasz Golden9 #28730 üzenetére
Mivel Én sem találtam negatívat, így javítottam az elírást. Remélem nem használják fel az adatokat..
Jól értem, hogy 48 óra elteltével törlődik?
"We may store, process, and transmit your data (including metadata, files, settings, etc.). When using the PDFescape Website, you can manage your files in your account; if your file is not associated with a PDFescape account, it is typically removed from our servers after forty-eight (48) hours of inactivity. "[ Szerkesztve ]
signed by simpley.
-
simpley
őstag
válasz customer114 #28732 üzenetére
Lehet belőle probléma? Mert Én megbízhatónak találtam....
signed by simpley.
-
simpley
őstag
-
simpley
őstag
Üdv,
Milyen tokot ajánlatok iPhone SE-re ami nem szedi fel a 3D üveget?signed by simpley.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest