- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Az Oracle hack
- PSti: Fizetőssé teszi a start gomb megnyomását a Microsoft?
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Apple iPad 11” (A16, 2025) 6/128GB
Új hozzászólás Aktív témák
-
simpley
őstag
Üdv,
Milyen tokot ajánlatok iPhone SE-re ami nem szedi fel a 3D üveget? -
simpley
őstag
válasz
customer114 #28735 üzenetére
Aha...., mert nem megbízható??
-
simpley
őstag
válasz
customer114 #28732 üzenetére
Lehet belőle probléma? Mert Én megbízhatónak találtam....
-
simpley
őstag
válasz
Golden9 #28730 üzenetére
Mivel Én sem találtam negatívat, így javítottam az elírást. Remélem nem használják fel az adatokat..
Jól értem, hogy 48 óra elteltével törlődik?
"We may store, process, and transmit your data (including metadata, files, settings, etc.). When using the PDFescape Website, you can manage your files in your account; if your file is not associated with a PDFescape account, it is typically removed from our servers after forty-eight (48) hours of inactivity. " -
simpley
őstag
Sziasztok!
A PDFescape mennyire megbízható oldal? -
simpley
őstag
válasz
Cs1csó #27441 üzenetére
De hallottam róla. Okostelefonom az még nekem is van, jelenleg is T-s vagyok csak ahogy fentebb is írtam nagyon rossz a hálózata itt van amikor telefonálni sem lehet mert “Nincs szolgáltatás” SIM csere is volt pedig és hiába teszem át 4G-ről 3G-re sokszor eltűnik a hálózat. 2G-n még valahogy eldöcög de ez sem tökéletes.
-
simpley
őstag
válasz
Cs1csó #27438 üzenetére
A T feltöltős percdíja egy kicsivel drágább 25 Ft-jelenleg, itteni 2-3-4G lefedettsége közel a legrosszabb attól függetlenül, hogy az elsők voltak a faluban még 1990-ben.
A Voda és a Telenor percdíjai 19Ft, talán a Voda annyival lenne jobb a Telenornál ha sokat telefonálnék, hogy napi 300 Ft után ingyen beszélnék. Lefedettsége elmondások alapján a legjobb. Ügyfélszolgálat ill ügyintézés szempontjából mennyire jó? Elmondások alapján nincs vele baj, a Telenorral viszont vannak gondok ugye? -
simpley
őstag
válasz
philoxenia #27436 üzenetére
Itt elvileg a Voda a legjobb lefedettségileg, nade ügyintézésben?
-
simpley
őstag
Sziasztok!
Melyik mobilszolgáltató a legjobb lefedettség, ill ügyintézés szempontjából?
(Kelet-MO.)
Nem telefonálok sokat és nem is lógok a neten állandóan így nekem egy feltöltős csomag is bőven elég.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Mini-ITX
- Ukrajnai háború
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vivaldi (böngésző)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Politika
- További aktív témák...
- Seasonic Focus GX 850W - dobozos - hibátlan - eladó!
- Hibátlan - INTEL Core i5-8500T 6mag 6szál max. 3.5GHz LGA1151v2 CPU processzor + gyári hűtő
- Hibátlan - RETRO - ASUS P5B - Intel Core 2 Duo E8400 (2mag) - 3GB DDR2 800MHz dual channel
- Szép Dell Latitude 7320 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -70% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD LTE
- Hibátlan - RETRO - Gigabyte 965P-DS3 - Intel Core 2 Duo E7400 (2mag) - 3GB DDR2 800MHz dual channel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5500 / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- EGY PRÓBÁT MEGÉR, NEM? Árgarancia, ingyen szállítás/átvétel RX 7000 kártyák 27% áfa, beszámítás!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest