- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stonerice
őstag
válasz
vakond5 #14308 üzenetére
Nemtudom hogy FX cpu-k hoz van e software ami a cnq-t helyettesíti, de Phenom II cpu-ra volt a Phenom Tweaker progi és a K10stat. Nálam ezek se működtek. Csak az órajelet vették vissza. De ez alaplap függő. Vezérlőpultban .Energiagazdálkodásnak is lehet köze hozzá. Én annó ugy kerültem ki ezt a problémát hogy AMD Overdrive Programmal húztam a cpu-t. Próbáld ki akkor megy-e a c'n'q. Nálam ment. De nekem nem lehetett szorzót állítani mert nem Black edition volt a procim, ezért maradt az FSB húzása.
Találtam egy véleményt az egyik fórumon az alaplapodról és az van amit sejtettem. Manuális módban nincs C'n'Q.
Ez elégnagy szégyen még manapság is. Pedig elég komoly alaplapod van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Apple MacBook
- Kuponkunyeráló
- Háztartási gépek
- Star Trek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen széket vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!