Hirdetés
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tuskooo
addikt
Na ez kemény: [link]
-
tuskooo
addikt
Engem a jóccak, meg a jóccakát nagyon megvisel...mindig olyen fura érzésem van, ha nem tudnám, hogy milyen emberek, akik írják, akkor már párszor sztem mondta volna, hogy ez így elég bunkó...bár lehet csak nekem tűnik annak, csak amikor ezt valaki bevágja, aztán offline..hát
Mondjuk nyilván velem a baj, hogy elvárok valamilyen szintű kedvességet
-
tuskooo
addikt
válasz
LeBron James #393 üzenetére
A rövidítéssekkel alapvetően sztem nincs gond, csak élőszóban ne
-
tuskooo
addikt
válasz
parandroid #371 üzenetére
Hát igen, nem valami tiszta, de sokszor én is ékezet nélkül írok, valahogy könnyebbnek tűnik, még ha nem is az
Más...a hadd helytelen írásmódjai, most láttam megint...egy modtól -
tuskooo
addikt
válasz
parandroid #367 üzenetére
Hát...ha ékezetekkel írsz, több betű közül kell választanod, mint amúgy...gyorsabb 5 gomb közül választva írni, mint 15 közül..mondjuk ez így már túlzás, de szerintem érted, mire gondolok.
-
tuskooo
addikt
válasz
parandroid #365 üzenetére
A helyesírásra gondolt szerintem...engem elsőben még versenyre akartak küldeni, már gondban vagyoka tollbamondásoknál néha.
-
tuskooo
addikt
válasz
Motion_Blur #350 üzenetére
De az nem utolsó szempont, hogy így gyorsabb..
-
tuskooo
addikt
Ma összefutottam egy olyannal, hogy 'hejen''...azt hittem, lefordulok a székről...
Bele lehetne már írni az alapelvekbe, hogy alapszintű helyesírási ismeretek hiányáért ban jár
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hasznos linkek:
MTA
Nyelv és Tudomány
- PowerColor Red Devil RX 7900 XTX
- Labubu - Exciting Macaron/Have a Seat bontatlan figurák
- LG FLATRON L1942s 19"-os 1280x1024-es monitor eladó
- Dell Latitude 9420 Fémházas "Kis Gamer" Tartós Laptop 14" -80% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD+
- 2DB Lenovo Thinkpad T470 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" i5-7300U 8/256 FHD IPS FELÚJÍTÁSRA
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! HP Omen Gamer laptop! I7 7700HQ / GTX 1050Ti / 32GB DDR4 / 250SSD+1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest