Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
aesir
veterán
Tapasztalatom szerint a közigazgatásban csak arra jó, hogy az adott közigazgatási szerv elmondhassa: őket meg lehet keresni interneten is.
Egyetlenegy hivatalhoz küldött emailemre sem jött válasz, legjobb esetben csak automatikus válasz az ügyfélfogadási idővel és a levélcímmel.
Vagy
Internetszolgáltatómnál 4 hónapja bejelentettem egy hibát emailen, azóta csak az automatikus válasz nyugtatott meg, hogy milyen iktatószámra hivatkozhatok. (Ami mint telefonon kiderült nem is létezik. Aztán szám szerint 3 telefonos megkeresésemre sem intézték el a problémám. U*C fakk)
Jahh, és van egy ismerősöm, aki közigazgatásban dolgozik és vele szoktam szexchatelni munkaidőben:)
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Wolverine
félisten
Nem tudom, mennyire segít, de nekem a Diákhitel Központnál anno azt mondták, hogy pl. lakcímváltozást bejelenthetek emilen is. Egyéb bürokráciában nem vagyok otthon, de ismerve az itteni állapotokat, néha személyesen sem lehet elintézni semmit normálisan...
Asszem ezt majd a blogomban fogom kitárgyalni.
Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Melyik tápegységet vegyem?
- War Thunder - MMO Combat Game
- World of Warships
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Philips LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian Li Lancool 207 GIGABYTE 750W
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4070 Ti Super 16GB Zalman T3 Plus 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest