- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Amazon Kindle JailBreak
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Arc összefoglaló szerkesztés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
vezeralmos2
senior tag
Vótmá itt AMD, majdnem 20 évig csak az vót. Legenda kerámia Athlon XP 1.0GHz, aztán volt Athlon XP 2600+, azon szét játszottam az agyam xd
FX korszak is jó volt, meg voltam vele elégedve. FX gépem ráadásul még mai napig megy minden nap csak nem én használom. De ez a Ryzenes dolog annyira nem jött be szóval elköszöntünk. -
Dragon3000
nagyúr
Szerintem nem az volt, hogy el kell adni, hanem ha majd el szeretnéd adni, mert fejlesztenél, akkor kérdéses lesz, mennyire lesz rá kereslet.
A néhány rossz a maszatolás, mert akkor kb senki sem foglalkozna vele, néhány eset esetében mindenki hibás lenne csak az intel nem, de ez igaz minden cégre, amd és az nvidia is leszarja, ha csak néhány esetről van szó.
Amikor az amd-vel volt gond, akkor is volt ezer cikk és szar az amd, intelt kell venni vélemény.
-
wwenigma
Jómunkásember
Akkor mégsem kamu az egész? Dontsd már el.
Ilyen szappanopera meg maszatolas nincs AMD eseten, megis hol verjem a blattot?Albus_D : most nekem éppen egy ilyen előkerülő alaknak tűnsz akinek miért adjak a szavára...
Hasonlót se nagyon olvastam szóval almát a körtével hasonlitod össze mikor ezt a két problémát próbálod egy szintre hozni mert picivel nagyobb darabszámot érint az Intel blama az elmult 1,5 évben gyartott procijaival.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! "ÚJ" Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest