Új hozzászólás Aktív témák
-
GoldhandRent
őstag
a gumi meg a benzin az a tok meg az áram amivel töltöd
nem kell rá apple tokot venned, és nem kötelező cupertinoi árammal sem tölteni.#9Gábor001
én amazfitet használok óra gyanánt (ÓRA, NEM CSUKLÓN HORDOTT TELEFON) és amit elvárok tőle, azt teljesíti.Az, hogy a többi működik almával, az pedig az ő érdekük. Ha csak sajáttal működne (ami ugye kevesebb, mint az apple esetében elérhető) konkrétan lábon lőnék magukat, mert elesnének potenciális almások vásárlásaitól. Almának úgy tűnik ilyenre nincs szüksége, különben engedélyezné az óra és füles használatát más eszközökön is.
A Dodge (meg egyik másik autógyártó sem) nem azért fejleszt saját cuccot, hogy te aztán bármi mást, ami neked szimpatikus belerakhass. Jó lenne, de nem. Ez monopól nem ? Eléggé.
(arról nem is beszélve, hogy országunkban pl egy lepukkant motorblokkot nem tudsz egy törött, de motorikusan jó állapotú autóból átteni a tiedbe... mert nem egyezik a motorszám de ez már tényleg offtopic mérgelődés)-
-
aktív tag
Ezek szerint Samsungra telepíthetek App Store-ból alkalmazásokat, de az iPhoneokon nem tudom megtenni ugyanezt. Jó ezt tudni, egy tutorialt küldhetnél, hogyan kell ezt kiviteleznem a Samsung telefonomon, mert eskü nem találom az opciót, de nem vagyok tech guru, talán betudható ennek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- AI a játékokban és azon túl
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...