Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave85
csendes tag
üdv!
én is, mint mindenki szeretné, hogy a dvd filmek ne .iso formátumban legyenek tárolva a hdd-n, hanem .avi-ban, mert hát ugye nem mindegy, hogy 8 giga, vagy csak másfél...
szoval próbálkoztam én már mindenféle encoderrel, de ezeknek a többsége el se indult vagy lefagyott, amelyik meg mégis működött az túl bonyolult volt vagy nem azt csinálta, amit én akartam.
eddig a nandub csinálta meg ''nagyjából'' az én elképzeléseimnek megfelelőt, de egyet nem értettem benne: miért lesz kódolás után a feketéből szükésbarna szín?
sehol nem találtam olyan opciót, amivel lehetett volna valami hasonlót állítgatni. a másik fő problémám, hogy a dvd szélesvásznú, de mire átkódolom, addigra inkább négyzet alakú a kép, mintsem hogy téglalap, pedig be volt állítva, hogy a felbontáson nem változtasson semmit... 
aki tud, segítsen pls!
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Autós topik
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- XBOX Series X 1TB // Számla+Garancia //
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
- Új Razer Hammerhead HyperSpeed PlayStation fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
szoval próbálkoztam én már mindenféle encoderrel, de ezeknek a többsége el se indult vagy lefagyott, amelyik meg mégis működött az túl bonyolult volt vagy nem azt csinálta, amit én akartam.
sehol nem találtam olyan opciót, amivel lehetett volna valami hasonlót állítgatni. a másik fő problémám, hogy a dvd szélesvásznú, de mire átkódolom, addigra inkább négyzet alakú a kép, mintsem hogy téglalap, pedig be volt állítva, hogy a felbontáson nem változtasson semmit...