Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave85
csendes tag
üdv!
én is, mint mindenki szeretné, hogy a dvd filmek ne .iso formátumban legyenek tárolva a hdd-n, hanem .avi-ban, mert hát ugye nem mindegy, hogy 8 giga, vagy csak másfél...
szoval próbálkoztam én már mindenféle encoderrel, de ezeknek a többsége el se indult vagy lefagyott, amelyik meg mégis működött az túl bonyolult volt vagy nem azt csinálta, amit én akartam.
eddig a nandub csinálta meg ''nagyjából'' az én elképzeléseimnek megfelelőt, de egyet nem értettem benne: miért lesz kódolás után a feketéből szükésbarna szín?
sehol nem találtam olyan opciót, amivel lehetett volna valami hasonlót állítgatni. a másik fő problémám, hogy a dvd szélesvásznú, de mire átkódolom, addigra inkább négyzet alakú a kép, mintsem hogy téglalap, pedig be volt állítva, hogy a felbontáson nem változtasson semmit... 
aki tud, segítsen pls!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Linux Mint
- Windows 11
- Samsung kuponkunyeráló
- BMW topik
- Nintendo Switch 2
- Gyúrósok ide!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 / LAPTOP 2
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB Lian Li Lancool 217 fehér CM 700W
- Eladó Apple iPhone 14 128GB Fekete / AKKU 100% / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
szoval próbálkoztam én már mindenféle encoderrel, de ezeknek a többsége el se indult vagy lefagyott, amelyik meg mégis működött az túl bonyolult volt vagy nem azt csinálta, amit én akartam.
sehol nem találtam olyan opciót, amivel lehetett volna valami hasonlót állítgatni. a másik fő problémám, hogy a dvd szélesvásznú, de mire átkódolom, addigra inkább négyzet alakú a kép, mintsem hogy téglalap, pedig be volt állítva, hogy a felbontáson nem változtasson semmit...