- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave85
csendes tag
üdv!
én is, mint mindenki szeretné, hogy a dvd filmek ne .iso formátumban legyenek tárolva a hdd-n, hanem .avi-ban, mert hát ugye nem mindegy, hogy 8 giga, vagy csak másfél...
szoval próbálkoztam én már mindenféle encoderrel, de ezeknek a többsége el se indult vagy lefagyott, amelyik meg mégis működött az túl bonyolult volt vagy nem azt csinálta, amit én akartam.
eddig a nandub csinálta meg ''nagyjából'' az én elképzeléseimnek megfelelőt, de egyet nem értettem benne: miért lesz kódolás után a feketéből szükésbarna szín?
sehol nem találtam olyan opciót, amivel lehetett volna valami hasonlót állítgatni. a másik fő problémám, hogy a dvd szélesvásznú, de mire átkódolom, addigra inkább négyzet alakú a kép, mintsem hogy téglalap, pedig be volt állítva, hogy a felbontáson nem változtasson semmit... 
aki tud, segítsen pls!
Új hozzászólás Aktív témák
- Le Mans Ultimate
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Névteleníti a Panther Lake IGP-jét az Intel, ha nem gyors a memória mellette
- LEGO klub
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- OLED TV topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Digital Edition ( PS5 Digitális konzol!)
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
szoval próbálkoztam én már mindenféle encoderrel, de ezeknek a többsége el se indult vagy lefagyott, amelyik meg mégis működött az túl bonyolult volt vagy nem azt csinálta, amit én akartam.
sehol nem találtam olyan opciót, amivel lehetett volna valami hasonlót állítgatni. a másik fő problémám, hogy a dvd szélesvásznú, de mire átkódolom, addigra inkább négyzet alakú a kép, mintsem hogy téglalap, pedig be volt állítva, hogy a felbontáson nem változtasson semmit...