- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
avast! összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mickey5
csendes tag
Bizony csinál! Én már 2018-ban sokat csevegtem erről a fórumtársakkal. De bármit kapcsolok ki, a CCleaner-t akkor is automatikusan frissíti. De lehet, hogy mást is.
-
Mickey5
csendes tag
Jelenleg úgy reklámozzák magukat, hogy a Microsoft már elengedte a Windows 7-et, de az Avast! továbbra is támogatja.

Ettől függetlenül mélyen egyetértek Cs1csó és csákány. kollégák véleményével (bár korábban csöndes gyilkosnak neveztem az Avast!-t): csak a megadott funkciókat kell telepíteni, valamint ügyesen hangolni a programot és minden szép lesz.
-
-
Mickey5
csendes tag
válasz
Ed3r_X_
üzenetére
Próbáld meg az Avast-ben a kivételekhez adni azokat a mappákat, amelyekben lehet az USB-hez kapcsolódóan tevékenység, driver, dll, stb. Például Windows, Program Data és társaik.
Volt hasonló esetem: kormányzati oldalról származó hivatalos drivert (USB kártyaolvasóhoz való) szó nélkül törölt az Avast, a csendes gyilkos. Azután felvettem a kivételek közé a driver mappáját és azóta ismét szép az élet. -
Mickey5
csendes tag
válasz
LamerGyuri
üzenetére
Elnézést mindenkitől, napokig nem voltam gépközelben!
LamerGyuri
Vírusellenőrző programot természetesen csakis hivatalos oldalról töltök le: [link].GEPESZ66
Korábban írtam, hogy éppen az 5-ös verziót akarom elkerülni, ezért nálam a 4.19 van a gépen (CCleaner). Na ez az, amit az Avast nem tud elviselni és mindenképpen frissíti. De csakis olyankor, amikor saját magát is frissíti. Például most több napos szünet után kapcsoltam be a gépet, meg is lett az "eredménye": rögtön frissített az Avast és vele együtt jött a legújabb CCleaner is. -
Mickey5
csendes tag
válasz
LamerGyuri
üzenetére
Szia!
Feladom! Inkább előfizetek egy NOD32-re, azzal nincsenek gondok.
Következőt próbáltam: Windows 7 Professional (jogtiszta és rendszeresen frissített!) gépről eltávolítottam az Avast-t. Természetesen az Avast Cleaner-rel és csökkentett módban! Remélem, ezt így mindenki el tudja fogadni és nem kapok ki megint az XP miatt!
Újratelepítésnél felraktam a programfrissítő modult is. De még csak eddig jutottam, be sem léptem az Avast-be, viszont ekkor már lecserélte a CCleaner-t, méghozzá KÉRDÉS NÉLKÜL!
Egyébként sem fűztem sok reményt ehhez a megoldáshoz. Miért volna jobb a programfrissítőben tiltani a frissítést? Ha nincs programfrissítő modul, akkor elméletileg nem is volna szabad frissítenie. De az Avast mégis megteszi! Aljas módon és kikapcsolhatatlanul belepiszkál a felhasználó gépébe, kérdés nélkül!
Köszönöm a segítséget!
-
Mickey5
csendes tag
válasz
LamerGyuri
üzenetére
Köszönöm, kipróbálom és a legközelebbi frissítés után beszámolok az eredményről
. -
Mickey5
csendes tag
OK, én sem akarok kötekedni
.De én az Avast-ról kérdeztem egy Avast fórumban, Ti pedig azzal foglalkoztok, hogy miért használok még mindig XP-t. Világosan megírtam korábban, hogy a Win7 alatt ugyanúgy fennáll az Avast probléma. Mégsem az Avast HIBÁJA szúrja a szemeteket, hanem az XP.
Másrészt ha engem "nem tudtok komolyan venni" az XP miatt, akkor nem tudjátok elfogadni azt a sok millió embert sem, akik világszerte szintén XP-t használnak. Ezek után már csak halkan merem megjegyezni, hogy a kocsim 16 éves. Lehet, hogy emiatt ki fogtok tiltani innen?
Hangosan kell tiltakozni, ha valamit tisztességtelen módon erőszakolnak ránk (Avast - CCleaner). De nem kell kidobni azt, ami tökéletesen működik.
-
Mickey5
csendes tag
válasz
LamerGyuri
üzenetére
Bocs, de ezt nem értem. Az mennyiben az én hibám, ha egy program mindenféle kérdés nélkül frissít egy MÁSIKAT, méghozzá annak ellenére, hogy én letiltottam a frissítést?
-
Mickey5
csendes tag
És újra megtette!
Amíg az előző válaszokat írtam, az Avast a háttérben frissített, majd felszólított, hogy indítsam újra a gépet. Természetesen újraindulás után már a CCleaner is frissítve volt. A pofátlanság az, hogy a Google Chrome telepítésére csak ezután kérdezett rá. Egyébként ezt helyesen teszi, de miért nem jár el ugyanígy a CCleaner esetében is?
Ezúttal egy Win7 Professional gép előtt ülök. Ebből a szempontból teljesen mindegy, hogy XP, vagy W7.
Ez minimum egy bug, de szerintem inkább durva beavatkozás a magánéletembe. Sajnos annyira nem vagyok jó angolból, hogy ezt az Avast fórumon felvessem. De nagyon hálás volnék, ha valaki vállalná és felhívná a figyelmet erre az aljasságra! Kíváncsi vagyok, mit válaszolnak a fejlesztők.
-
Mickey5
csendes tag
válasz
LamerGyuri
üzenetére
Köszönöm, de nálam ilyen nincs! Néhány hozzászólással feljebb írtam, hogy én eleve a programfrissítő nélkül telepítem az Avast-t és a CCleaner-ben is tiltom a frissítést.
Sőt, minden egyéb programmal is így járok el: én keresem a frissítéseket és egyedileg engedélyezem, ha kell.Továbbra is az a kérdés, hogy miért frissít, ha mindenhol letiltottam?
-
Mickey5
csendes tag
Próbáltam a Linuxot, de valahogy nem tudtam igazán megszeretni. Sajnálatos módon a Windowst annyira "kötelező" szabvánnyá tették és olyan mértékben levédtek mindent, egészen az egérmutatók alakjáig, hogy emiatt a Linux nem lehet teljesen kompatibilis, csak korlátokkal használható. Pedig sokkal jobb és megbízhatóbb, mint a Win.
-
Mickey5
csendes tag
Köszönöm válaszodat, keresek egy használható portable verziót!
Ettől függetlenül érdekelne, hogy miért frissít, ha letiltottam?
Az XP-s gépem egyáltalán nem gyenge, simán bírná a Win10-et is, de én nem bírom. Még a Win7-et is kerülöm, de a 8-as és a 10-es nagyon "letisztult", nagyon primitív kinézetét és egyéb hibáit igen nehezen viselem. Amire nekem kell, tökéletes az XP, csak ilyen legyen még sokáig! Mellesleg a brit egészségügy jelentős része is XP-s gépeket használ és az amerikai haditengerészet is dollármilliókat költ az XP-s gépekre. Ha nekik megfelel, másnak is jó. Szerintem.
-
Mickey5
csendes tag
Sziasztok!
Az utóbbi időben ahányszor frissül az Avast! Free, mindannyiszor lecseréli a CCleaner-t is a legújabb verzióra. De én utálom azt a ronda win 10-es kinézetű szemetet, nem akarom frissíteni, XP-re jó nekem a 4.19 is.
Az Avast-t eleve úgy telepítem fel, hogy nincs benne programfrissítő és a CCleaner-ben sem engedélyezem a frissítést. Mégis frissít! Hogyan lehetne letiltani?
A segítséget előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Október 6-án jelenik meg a Star Wars: Galactic Racer
- DUNE médialejátszók topicja
- Ubiquiti hálózati eszközök
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Yettel topik
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- 27% GIGABYTE Z790 AORUS ELITE AX Alaplap bontatlan új !
- 27% - NZXT Kraken 240 vízhűtés!
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Blue -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5405
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.