- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
subaruwrc
üzenetére
Február elején vettem az akkut,szóval inkább meghibásodásra gyanakszom.
Direkt hagytam gyújtáson és szépen lassan ment le tizedvoltonként és vissza sem ment még most sem.
~15perc alatt 0,5V az eleve alacsony 12,4-ről.
Szerintem ha rajta hagyon még 15percet akkor most valahol 11,5V körül lenne.
Ilyen gyorsan szerintem nem kellene szívnia a gyújtásnak sem.
Ha gyorsabban merül mint amennyire veszi a töltést akkor már értem miért merült le attól hogy jártam vele és közben elvileg töltött is a generátor rendesen.
A számláját és garijegyét megtaláltam,kíváncsi vagyok mint mondanak holnap reggel bárdinál. -
válasz
subaruwrc
üzenetére
1 hete koppra fel volt töltve,akkor sem ment 12,4V fölé ha jól emlékszem.2 napig volt töltőn,utólag belegondolva az is furcsa hogy majdnem 2 nap kellett neki a feltöltéshez.
Le nem szívhatta semmi,mert hétfő reggel óta az akkusaru sem volt rajta.
Nekem az a gyanús,hogy 15 perc alatt csak attól hogy gyújtáson volt járó motor nélkül (klíma,szellőztetés,rádió,világítás sem ment) 12,4V-ról leesett 11,9V-ra. -
Sziasztok!
Autó akkuval kapcsolatban lenne kérdésem,de az akkus topik elég halott,így gondoltam itt írom meg a problémám/kérdésem.
A teljes történet:
Az autómban (Focus MK3 1.6tdci) múlthéten egyik napról a másikra lemerült az akku úgy hogy semmi fogyasztó nem volt maradt rajta.
Azt hittem a generátorom halt le,de most méregettem és azt vettem észre,hogy a koppra feltöltött akku amiről az elmúlt 5 napban még az akkusaru is le volt húzva 12,4V-ot mutat nyugalmi feszültségre.
Ez szerintem kevés.
Ráraktam a gyújtást,de nem indítottam el,kikapcsoltam minden fogyasztót és így 15 perc alatt lement 11,9V-ra.
Generátor konstans 14,8V-tal töltené,de 12,4V fölé nem megy utána sem az akku.
Jól sejtem hogy ez az akku kuka?
Hozzáteszem cirka fél éves Bosch EFB akkuról van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 Pro Heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5203
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest