- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
válasz
jerry311
üzenetére
tehát a hátlapra kárpitszegeccsel rögzített hátlap adja a merevséget? Engedd el a témát...
amúgy alul kellett volna egy hosszú lapos műanyag szegecsbontó, felül egy kampóval van a felső acélrugós drótba akasztva, de össze van gyógyulva, nem mertem bántani, mert ha leszedem, nem biztos vissza tudom rakni szerszám nélkül. ahhoz egy másik cucc kellett volna
-
biker
nagyúr
válasz
jerry311
üzenetére
abból pont ne indulj ki, mert az autósülés váza acél, hiszen meg kell tartson, plusz az oldallégzsákot kibírja, rugós vázas, nem véletlen 30kg csak az ülés.
amúgy meg vissza is kell tenni ha beszereltem amit szeretnék.
mitsu topikban találtam tippet, alul patent felül kampó, nem mindegy a sorrend a bontásnál

-
biker
nagyúr
Üdv uraim
Hatalmas kérdésem lenne
Hogy a retekbe tudom levenni ezt a hátsó műanyag elemet az ülésről? Felül nagy nehezen belestem egy résen, a műanyagban van egy nagy kampó öntve, az alapján lefele kellene húzni, hogy kiakadjon, olyan 2cm-t, de alul is be van pattintva, és nem látok ott semmi ráutaló jelet.
Ha szükséges, akkor egy régi mitsubishi ülése (talán lancer)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Mikrotik routerek
- Starlink
- Apple MacBook
- Ki dudás akar lenni, annak erdei kabinban kell rettegni – Project Songbird teszt
- Milyen széket vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Arc Raiders
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Dualtron Popular dual motor 14Ah, szervizelt, +új gumi
- Bontatlan WORX Landroid Vision M600 AI-alapú robotfűnyíró eladó!
- Keresem a V-TAC SKU 7921 csillár mennyezeti ventilátort, tartalmazza a 4db E27 lámpa foglalatot.
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Thule tetőcsomagtartós kerékpárszállító
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 9600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB Lian Li LANCOOL II Mesh C RGB 750W
- Xcover 7 128/6
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic8 Lite / Honor Magic8 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest