Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• cappa72

nagyúr

válasz radi8tor #22416 üzenetére

Nem is tudom... Kérdezgettem AI-t is, és azt válaszolta, hogy kb 800-1000€ a lakásbérlés - erre a valós keresőoldalon 1200-tól indul (mondjuk 1700 körül már 3 szobás kégli van).
    A rezsit olyan 160-200 körülre hozta, az élelmezést egy főre 800-ra saccolta.
    Így kb. tényleg a fele elmenne.
    De azt számolgattam, meg számolgatom, hogy ki jönne, ki maradna, az itthon maradottak milyen költséggel járnak, stb. Tényleg megéri-e.
    Az átlagfizu' ebben a szegmensben 65k/80k között mozog (éves, AI által dobott infó, de megadta a forrást is, hogy honnan szedte), így azt is lehetne mondani, hogy nem a legalja bér.

Még rágjuk egy "kicsit" itthon ezeket.

Ha csak egy évre "ugranék ki, aztán meglátjuk", az lehet, hogy nyelvtanulás szempontjából megérné.
    De ha megyek, akkor az S-Max is eladódik.

Amúgy irodai jellegű munka (gépekhez/termékekhez dokumentációk készítése szabványi és törvényi előírások ellenőrzésének előkészítéséhez).

@#22418 radi8tor
    Akkor ők fokozatosan közelítenek kelet felé? ;)

@#22409 FeRRaR1
    Nyilván, aki bátor és merészebb, vállalkozóbb, az könnyebben mozdul.
    Kissé gyökeret vertebb embereknél (+ gyerekek) ez nehezebben indul.
    Ugyanazt érzem nálad is, mint amit fiatal unokahúgomnál (igaz, nem vér szerinti), hogy nem igazán nézi jó szemmel az itthoni folyamatokat. Azt kell mondanom, jogosan.
    pl. ez miatt:
    -Nem olyan rossz, ki lehet bírni csak ne legyen igazság érzeted, ne kommunikálj az emberek 90%-val, meg sok mindenbe bele kell törődni.
    Mondjuk engem a polarizálódás és a királyságépítés zavar a legjobban. De nem politika topik, de hát életünk részévé vált, sajnos.

@#22412 6030D
    :R

[ Szerkesztve ]

B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés