Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT.hu
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
noorbertt
őstag
válasz
vihartigris #23580 üzenetére
Emagon ~36penz az említett szett. Rafizetni nagyon nem tervezek
-
noorbertt
őstag
Sziasztok,
Lenne igény egy Viofo A129 Duo szettre bekötő kábellel? (Használt, autóban dolgozik..)
Cserélném egy 70mai 500s + Rc06 + bekötő kabelre.- 70mai nekem kényelmesebb és kezelhetőbbnek tűnik, mint a Viofo
-
noorbertt
őstag
Sziasztok
Ma jó lett volna a dashcam az új autóba.. rendőr semmit nem ér a nélkül..
Van nekem egy A129 Duo a másikban, nincs vele semmi bajom.. Esetleg annyi hogy az ára a két év alatt nem változott.. esetleg van ajánlott és hasonló/jobb tudású?
-
noorbertt
őstag
Sziasztok,
Ismerősöm szeretne egy viofoA129 DUO-t honnan érdemes mostanában rendelni?
Múltkor közvetlenül a cégtől vettem de ott gondok voltak a vámmal. -
noorbertt
őstag
-
noorbertt
őstag
Sziasztok,
Megjött a várt A129Duo.:)
Viszont figyelmetlenség miatt csak 1db biztosíték duplázó kábelt vettem.
Jól sejtem hogy vásárolni kell egy másikat is valahonnan? Valami jó tipp ahonnan gyorsan hozzá tudok jutni? -
noorbertt
őstag
Viofo.com oldalról rendeltem és jött a postatol egy vámkezelési sms..
190$ertekben rendeltem.
A csomagba belerakjak a számlát feladaskor vagy csak online elérhető?
Mert ha csak online akkor még jó is lehet..:) -
noorbertt
őstag
Viofo A119 v3 van hátsó kamerával esetleg? Alin kerestem idáig de ott nincs sajnos..
-
noorbertt
őstag
Sziasztok,
Xiaomi 70mai dash pro-t rendeltem ami nem érkezett meg, vagyis csak félig mert a gps megjött. Azóta már úgy vagyok vele h Viofo-t fogok rendelni.
Csere új de Kínából vett SD kártyára vagy ingyen odaadom annak aki érte jön xxi.ker egy megbeszélt időben. ...-tudom szabályzat, de ha ez nem fér ide akkor lehet törölni és kidobom a kukába xd -
noorbertt
őstag
válasz
kalapacsolok #15584 üzenetére
Nem szabad onnan rendelni, megtanultam már.
Mivel ők felajánlották hogy fizetik a javítást ezért hiába való a paypal vita indítás... -
noorbertt
őstag
Sziasztok,
Lassan megjon a megrendelt kamerk, lesz elore egy mai70 pro+gps es hatra egy mai70.
Mindkettot fixen fogom bekottetni es a pro-t olyanra fogom kottetni hogy allandoan tudjon uzemelni, parkolomodban is.Van valami bevalt hardwire amikre szuksegem lehet? adapterek, kabelek?
-
noorbertt
őstag
-
noorbertt
őstag
Sziasztok,
Mainapig nem is gondoltam volna hogy nekem is kellhet vennem egy kamerat a jelenlegi autoba (gondoltam MAJD ugy is veszek egy ujjat amiben alapbol lesz
).
Autozas teren ilyen tapasztalataim nincsenek igy kerdezek meg ha minimalisan off is. Remelem nem gond es masnak is hasznos lehet.Egy baleset utan, ha a vetkes fel elhajt akkor nekem az a kamerafelvetel bizonyito erteku? Konkret pelda: ma hajnalban elemvagott egy jo ember a mellekutrol, kb tolem fuggot hogy belemegyek e vagy sem, viszont a barom gyorsan el is pucolt.
-Ha lett volna anyagi kar es az autom forgalomkepes marad, akkor a kamera felvetellel birtokomban tudtam volna csinalni barmi a biztositonal? El is hagyhattam volna a helyszint? Hiszen van felvetel es a masik fel is eltunt, folosleges lett volna feltartani az utat.ON: Van valami jo megoldas kb 30 ezerert? Neztem xiaomi-t is es meg nehany ajanlottat, de nem tudom melyik lenne a legjobb valasztas
koszi
szerk: nem lenne hatrany ha belehetne kottetni es nem a szivargyujtoval kene bohockodni, igy is zavar a telefontolto
Új hozzászólás Aktív témák
- Életre szóló garancia Bennem bízhatsz!
- Expressz kézbesítés 5 percen belül e-mailben!
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Windows 11 Pro + AJÁNDÉK AAA játék!
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/256 4K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest