Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT.hu
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
OnLy16
tag
Sziasztok,
Xiaomi 70MAI esetében kikapcsoltam az applikáción keresztül a hangfelvételt, viszont menet közben magától visszakapcsolja. "Sound recording is turned on" bemondással.
Ez ismert, vagy csak utánam kémkedik magától? Mit tudok ellene csinálni? -
OnLy16
tag
Sziasztok,
Van egy 70 mai dashcamem. Annyi lenne a kerdes, hogy elkerulheto e a kinai account letrehozasa - telefon GPS + tarhely engedely megadasa? Van e egyszeru modja a cucc kezelesenek? (Pl siman a kamera wifijere csatlakozva fix IPn keresztul)
Koszi elore is!
-
OnLy16
tag
válasz
FireFox1996 #13939 üzenetére
18k. Nagyon nagy a kulonbseg a 70mai es a Mi kozott?
Mi mellett szol hogy nem kell 1+ honapot varni ra, es a garancia. Azt viszont nem tudom, meger e +8ezret.
-
OnLy16
tag
Sziasztok,
Elgondolkoztam egy dashcam vásárlásán, de elakadtam.
Xiaomi termékeket néztem, itt a fórumban eléggé ajánljátok őket.Az utolsó körös kiválasztottak:
Xiaomi 70mai: Tesztek alapján jó, egyszerű, fórumból is ajánlott, 30USDért legjobb ár/érték sztem.
Xiaomi Yi DashCam: Kicsit robosztusabb, jobb minőség, kb +7ezer forintért
Xiaomi Mi DashCam: Itt akadtam el. Mi a pontos különbség a Yi és a Mi közt? Árban kb ugyanannyi, viszont ez kapható a Lurdy házban Xiaomi boltban, garanciával mindennel.
Ti mit ajánlanátok szívesen hasonló kategóriában? Semmi extra nem kell (gps - hangrögzítés stb.) Vegyen fel, adjon szép képet és legyen megbízható. (ja és a tükör mögé beférjen, ne legyen zavaró)
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Életre szóló garancia Bennem bízhatsz!
- Expressz kézbesítés 5 percen belül e-mailben!
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Windows 11 Pro + AJÁNDÉK AAA játék!
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/256 4K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest