Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
taboros
tag
válasz gcsikos #8217 üzenetére
Ez itt off-topik, attól függetlenül, hogy autós kamerával veszed fel. Kérdezd meg egy illetékes topikban, mondjuk itt: Videoszerkesztés.
-
Rick4
félisten
válasz gcsikos #8254 üzenetére
Annyi a különbség a natív autós kamerák és az SJ4000 között, hogy ennél gombnyomásra lehet/kell zárni azt a felvételrészt, ami tartalmazza az eseményt.
Tehát nincs külömbség. Az én G1W-m is ilyen.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
bul07
nagyúr
válasz gcsikos #15581 üzenetére
VIOFO A129 Duo, de elégé zsebe nyúlós
De ha visszakeresel itt mintha más másfajtáról már írt volna, sőt videót is tett felDe sokan mondjuk egy 70Mai-t vesznek hátsónak
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
sambenez
Topikgazda
válasz gcsikos #23474 üzenetére
Na így már tudom melyikre gondolsz.
Emlékeim szerint ennél jobb kamera volt a YI dashcam.
Ez a fekete később jelent meg gyengébb hardverrel.
Én biztosan nem venném meg ezt a feketét.
Egyébként a 70mai kamerák lettek kvázi utódai a yi kameráknak, ugyanúgy xiaomi. -
gcsikos
tag
válasz gcsikos #23474 üzenetére
Szia, végül mégis megvettem a Xiaomi Mi1S-t, szuper a nappali és az esti felvétel is. Sokkal élesebb, mint az Yi, de nincs túlhúzva még, szóval ár/érték arányban (most alap volt nálam) jó. Azt kérdezném, hogy egy power bankról szedném le a videókat, fotókat további használatra (közösségi média), de nem tudom, hogy az 5V = 1.5 amperes inputjához passzolna-e a külső akkué, aminek adatait fotón csatoltam. ? Mivel több autóban használom, még egy vákumos tartót is keresek hozzá.
-
sambenez
Topikgazda
válasz gcsikos #23616 üzenetére
A 1,5A a kamerán azt jelenti hogy annyi kell neki, a 2,0A a powerbankon meg azt hogy annyit tud leadni. Tehát nem annyit ad hanem az az elméleti maximum, de csak annyival tolja amennyit a kamera kér. Tehát jó hozzá, az 5V a lényeg.
Tartót aliexpressen keress legnagyobb eséllyel ott van.
-
pakfong
tag
válasz gcsikos #24697 üzenetére
Ennyiből azt mondanám, hogy hibás a memóriakártya, de egy kicsit részletezhetnéd, h mi is a gond.
Csak 2 napot rögzít? Loop mód be van kapcsolva, hogy a régi fájlokat felülírja? (ha egyáltalán lehet ezt állítgatni)
Milyen kártyát használsz?
Új kamera vagy használod már egy ideje?A fórumon ha nem reagálok a kérdésedre, írj pm-t. | Königssee: https://www.youtube.com/watch?v=vjuWUe6Rz6s
-
Upo
addikt
válasz gcsikos #24700 üzenetére
A 32-es kártyára kb. annyi férhet. Nekem a 70mai pro-ban 5 óra videó fért 1940p H265-ben. Itt full hd H264 mondjuk legyen a duplája, de a H264 kódolás miatt azért kevesebb, mert azzal a kódolással nagyobbak a videók. Saccra 6-8-10 óra körül férhet rá.
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- iPad topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPhone topik
- BMW topik
- Hardcore café
- Mini-ITX
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest