- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- gerner1
-
LOGOUT
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gépötty
senior tag
válasz
huncutka1029 #2874 üzenetére
Na ez az igazán szép!
Első körben írsz egy irreleváns hozzászólást, amiben ráadásul valótlan összefüggéseket sugallsz.
Mikor erre felhívom a figyelmed, akkor tovább erősködsz, hogy értesz hozzá, és tovább hajtogatsz valamit, amit senki nem kérdezett, és jelentősége sincs.
És amikor már azt hiszem, hogy én vagyok olyan hülye, hogy nem tudom felfogni mit akarsz, és rákérdezek, akkor még egyszer leírod amit mindenki tudott eddig is, csak köze nincs ahhoz, amiről beszéltünk. Plusz még ki is egészíted egy minden valóságot nélkülöző adattal, amit ugyanúgy meg tudtál volna keresni mint én, de nem, te bepötyögtél valamit.
Mindezek után én vagyok a paraszt, mert több hozzászóláson keresztül bizonyítottad be magadról, hogy nem értesz hozzá, és ezt szóvá teszem? Még meg is keresem neked az idevonatkozó passzust, de erre nem az a válasz, hogy bocs tévedtem, hanem megpróbálod megmagyarázni egy másik, abszolút irreleváns dologgal.
Hát ez aztán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS85Q-B Gamer IPS Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / FreeSync
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB DDR5 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Spirit of Gamer ELITE K70 Gaming Billentyűzet
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest