- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- Rák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- -szabi-: Könyvtár megosztás windows 10 és KODI között SMB használatával
-
LOGOUT
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz
johnny82 #21257 üzenetére
Most jöttem a garázsból, rosszul kötöttem be, nem úgy kell mint ahogy írtam fentebb.
Végül is csak meg kellett cserélni a kettőt. Így már megy a parkoló mód is.Ddpai mola n3 bekötés:
A hw kit sárga vezetékét dugtam a sárga biztosíték elosztó vezetékére, és ezt dugtam a szivargyújtó biztosíték aljzatára, ez ad nálam állandó feszültséget
A hw kit piros vezetékét dugtam a piros biztosíték elosztó vezetékére, és ezt dugtam a belső keringtető ventilátor biztosíték aljzatára, ez csak gyújtás alatt van feszültségen.
A testet meg egy csavarhoz a biztosíték tábla mellé.A parkoló módnak három üzemmódja van:
Az elsőt nem pontosan értem. De szerintem csökkentett méretű felvételt készít és a felvett anyagot nem írja felül. Nem világít a led.
A második folyamatos felvétel a videofájlok felülírásával. Kék led folyamatosan világít.
A harmadik készenléti üzemmód ez csak akkor kapcsol be ha történik valami. Nem világít a led.Videót még nem töltöttem le és nem szerkesztettem. Nem tudom mivel lehetne összefűzni őket. De valaki biztos tudja itt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- intel arc b580 12gb limited edition
- Microsoft Xbox Wireless White kontroller Tökéletes működéssel eladó.
- Samsung A15 128/4+4 GB okostelefon, 2-kártyás, független, gyári fólia
- Eladó új, bontatlan eredeti Xiaomi 120W gyorstöltő
- Microsoft Xbox Wireless Controller Nocturnal Vapor Special Edition kontroller Kiváló állapotban.
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest