- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Rák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- -szabi-: Könyvtár megosztás windows 10 és KODI között SMB használatával
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Locutus
veterán
Annyi helyem sajna nincs a tükör mögött, hogy a GS1000 elférjen, mert ott nekem mindenféle szenzorok vannak még a szélvédőn.
Amúgy ebből a miniből ami nekem van tényleg van még legalább 3-4 fajta, ami kinézetre majdnem ugyanilyen. Van H.264-es is, meg 1080p-s is, de persze nem 40 euróért. Viszont ANNYIRA azoknak sem meggyőző a képe.
Anno én vettem rengeteg dolgot dx-ről meg aliexpresszről, de valahogy manapság már nincs kedvem ehhez. Inkább amazon.de, onnan nincs szállítási költségem, és 30 napon belül visszaküldöm ha nem tetszik. Ezt is visszaküldöm úgyis jövő héten, ha nem tudok megbarátkozni vele
Btw: Ezeket a kis virsli formájú 1080p actioncameket is néztem már, azok se rosszak. Igazából TALÁN ez lenne még az a kategória, amit bevállalnék egy próbára. Elvégre dashcamnek is ugyanúgy jók. Persze ezek is drágábbak jóval 40 eurónál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Opel topik
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- Google Pixel topik
- Manjaro Linux
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Házimozi belépő szinten
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest