- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
werszomjas #14323 üzenetére
Hm, ma én is megnéztem az 5500-as LatteGot. Gyakorlatilag teljesen tiszta, lerakódásmentes, a 8. hónapját tapossa a gép.
Meg is lepődtem. -
Kotyogósból mit ajánlanátok? Szüleimnek vennék ajándékba, nem lehető őket az automata vagy karos felé terelni.
Bialetti? -
Nálatok az 5500-as LatteGo illesztései rendben vannak?
A cseppfelfogó tálcánál szembetűnnek hézagok, illetve nálam olyan probléma áll fenn, hogy víztartályt sokszor üresnek érzékeli. Újra be kell tolnom a helyére, pedig van benne víz... -
-
-
válasz
roti86 #11516 üzenetére
Én is próbáltam utánanézni, hogy konstukcióban van-e eltérés a szériák között, de ahogy látom inkább csak funkciókban különböznek. A 3300-as széria nem masszívabb felépítésű.
A Philips honlapja szerint a képen látható LatteGo készülékekre már 3 év kiterjesztett gari érvényes a 2 helyett. A funkciók mellett ez a fő különbség, mondjuk az a plusz év elég nyomós érvnek tűnik. -
Sziasztok!
A képen látható gépek közül ár-érték arányban melyiket érdemes vásárolni?
-
válasz
Winnie The P #11422 üzenetére
A 400 grammos Bellarom az milyen minőségű? Azzal van esetleg tapasztalat?
-
Sziasztok!
Automata, tejes kávévariációk készítésére alkalmas gépet keresek.
Alapvetően a Philips LatteGo szériát szemeltem ki, de ismerősi körben többen panaszkodnak rá, sok tönkrement hamar, néhány hónaposan.
Így némileg elbizonytalanodtam.Nálatok mi a tapasztalat? Ha nem Philips, akkor milyen márkák felé nézelődjek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- EAFC 25
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- OLED monitor topic
- alza vélemények - tapasztalatok
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest