Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Chal #2063 üzenetére

Lehet hogy buta fajta Lirika, aromaállítást nem látok rajta, csak a lefőzött hosszakat lehet állítani.

(Most találtam ezt, hogyan lehet vízkőteleníteni ha nincs menü gomb: https://www.youtube.com/watch?v=OHM9jiv930Y)

Én a 3510-nél csak a presszó gombot állítottam be ~22ml-re, a hosszút nem használom mert minimum 100ml-nek kell lennie, sajnos, pedig jó lenne egy 30ml-es adag is.

A LatteGo-nál nincsen cső, csak egy vájat a tejtartó oldalán, így végig ki lehet tisztítani. Mindaddig amíg a levegő bevezetés tiszta, habot is csinál.

Én már megszerettem a lattét, így szükségem van olyan gőzölt tejhabra, ami nem buborékos, hanem szépen önthető, folyékony marad, ezért ragaszkodom ehhez a gőzcsőhöz, ami a 3510-ben van.

Egyébként jó az 5000-es sorozat és biztosan jók az automatikus tejes italok, kényelmesebb, de nálam eltűnik a kávéból egy íz, ha habosított tejbe főzöm, a sorrend ami nekem bevált, egy presszó és rá a gőzölt tej, hogy a minta között megmaradjon a crema is.

Szóval ha az idegeidet is kímélnéd és nem szeretnél csalódni sem, akkor a LatteGo az optimális, cserébe tejes italokat kapsz egy gombnyomásra. Most nem ajánlom a Delonghit se, mert ott van cső meg tekerentyű, kis biszbasz amiből ki kell takarítani a tejet, ha nem szempont a lattéhoz a gőzölt tej akkor jó a Philips LatteGo vonal.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés