Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Re

csendes tag

válasz PaladiN #338 üzenetére

Ne haragudj PaladiN. Nem tanácsolom a CASCO-t, de ajánlott.

Amúgy az én autómat is trélerrel vitték el :F

(még aznap, amikor megtaláltam a hűlt helyét, szóltam a rendőröknek, hogy ellopták az autót, és küldjenek nyombiztosítókat, mert 4 db szép fekete guminyom volt a parkolóban, a parkolási helytől, ahol álltam egy távolabbi pont felé, ahol hirtelen megszakadtak a nyomok! , de az ügyeletes kioktatott, hogy nem fog kiküldeni minden egyes ellopott autóhoz műszakiakat. Meg hogy ők bizony 8tól dolgoznak és szépen menjek be a rendőrkapitányságra...

Amikor meg a kihallgató tisztnek említettem a dolgot, az meg leb@szott, miért nem kértem nyombiztosítókat?! :F Hajrá rendőrség!

Amikor végülis kijöttek, akkor konstatálták, hogy ez már megbontott helyszín és a nyomok nem jelentenek semmit! :Y

Jah, mondom, 205 gumiabroncs egy szuzuki húzta nem?!)

Szóval, én ennyit tudok mondani az adómból fenntartott rendőrségre... és persze a kérdésre, hogy mit nyomoztak, annyit hogy nem találták az autót és a tettest, ezért felfüggesztik, ha netalántán valaha felbukkan, értesítenek... na köcce!

UV-val kapcsolatban: jó dolog, de a magyar határon nincs UV kapu és rendőrök sem hordanak UV lámpát maguknál... kb ennyit ér szegény.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés