Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kavics325i
őstag
válasz djTech #33316 üzenetére
Kia f..om vagy? Azé furcsa hogy ha össze tudtad kapargatni a stegeket,meg be is tudtad kötni akkor miért pont ide jössz tápelosztóról tanácsot kérni
" A fantáziát kárpótlásul kaptuk mindazért, amik nem vagyunk, a humorérzéket pedig vigaszképpen azért amik vagyunk.” ( Széchenyi Zsigmond )
-
kavics325i
őstag
válasz djTech #33323 üzenetére
Nem gondolom,hogy egy átlag felhasználó vesz két steget a mélynek egyet meg a középnek-magasnak és csak úgy szikraként pattan ki mindez.
Bemutatkozhatsz ha úgy gondolod akár cs-s linkel is.
Én szerintem Te pontosan tudod,hogy mit akarsz és szerintem valaki másnak a kérésére jöttél. Bár még nem kerestem rá,hogy vannak e itteni hsz-eid,de nem gondolom,hogy kipattant a csipa és jé írok ide. Már csak azért sem,mert azt a mennyiségű ampert is biztosítani kell valahonnan. Ez inkább a hangnyomás felé mutat mintsem a normál zenehallgatás világába. De javíts ki ha tévednék,bár kétlem" A fantáziát kárpótlásul kaptuk mindazért, amik nem vagyunk, a humorérzéket pedig vigaszképpen azért amik vagyunk.” ( Széchenyi Zsigmond )
-
opeter70
senior tag
válasz djTech #33316 üzenetére
Mit értesz az alatt, hogy "elfröccsent"?
A réz olvadáspontja 1083 C°. Azért az nem szokott csak úgy elfröccsenni, hacsak nem marcipánból volt a tápelosztó.
Az még elképzelhető, hogy egy rossz kontaktus miatt megég, de ha neked a réz "elfröccsent", akkor jobb, ha minimum wolframból készítteted el. -
shteer
titán
válasz djTech #33354 üzenetére
szerintem azért nem jó mert az elemi szálak a kábelben jóval vastagabbak mint egy autóhifi kábelben.
abban biztosan nem amit én vettem, sőt még talán vékonyabb szálakból is áll a 16-os hegesztős mint a 10-es hifi
a 25-ös coroplast-ot nem tudom hova kategorizáljamszerintem jónak tűnik..
-
Joe fiú
senior tag
válasz djTech #33367 üzenetére
Pont ezt írtam én is az imént, múlt héten hallgattuk meg még pár hifissel.
djtech: Kavics arra gondol,hogy ő önamgának csinálta a zenét, nem jár versenyekre..blabla..az a fontos, hogy neki tetsszen amit hall..én is így vagyok vele, de ahogy múlthéten állítgattunk a rendszeremen csorba zolival határozottan jobb lett..szóval én meghallgatom mások véleményét is, de alapvetően én is a saját kis zenei világomra építem fel.
[ Szerkesztve ]
-
-
Snoop27
őstag
válasz djTech #43347 üzenetére
A Neutrik NYS 373-2 dugo, esetleg REAN NYS373-2 minosegileg megfelelo lenne a Klotz-hoz? (kulfoldi vagyok, itt nincs nagy valasztek).
LG Optimus G Black --> LG G2 32 GB Black --> LG G4 Brown Leather --> Note 5 Black Sapphire --> Samsung S8 Orchid Grey + Moto 360 --> Huawei P40 Pro --> iPhone 11 Pro Max
-
Snoop27
őstag
válasz djTech #43357 üzenetére
Dehogy, ellenkezoleg, tobbet is szannek a csatikra, viszont itt (Kolozsvaron) nem talaltam jobbat, s neten sem kaptam minosegibb darabot, amit meg is tudnek rendelni, esetleg ebay-rol, de nem szivesen varnek 1 honapot amig megerkezik. A Cordial-rol mi a velemenyed? Biztos nem egy csucs kabel, de gondolom a kit-es drotoknal jobb valasztas.
LG Optimus G Black --> LG G2 32 GB Black --> LG G4 Brown Leather --> Note 5 Black Sapphire --> Samsung S8 Orchid Grey + Moto 360 --> Huawei P40 Pro --> iPhone 11 Pro Max
-
opeter70
senior tag
válasz djTech #44203 üzenetére
Köszi a segítséget!
Ez esetben nem méregetek, mert úgyis annyi, amennyi.
Utánanéztem és valóban, a 4V-os fejnek (amit halkabbnak hallottam, mint az előtte bekötött 2V-ost) 10K Ohm-ra van megadva a kimeneti feszültsége. A 2V-osnál nem találtam ilyen adatot a leírásban, de akkor azt valószínűleg 600 Ohmra adták meg.
Csak furcsa volt, mert a 4V-os fej bekötésénél arra készültem, hogy majd érzéketlenebb állásba kell tekernem a gain potikat, ehelyett viszont nagyobb érzékenységre kellett állítanom.
De így már értem a dolgot.
Köszi mégegyszer! -
G.Zs.
senior tag
válasz djTech #55524 üzenetére
Sajna legkozelebb csak unnepek kozott leszek Magyarorszagon, igy a tesztelgetes nekem sajna kimarad.
Olvasgattam kulfoldi forumokat. Komplett SQ rendszereket epitenek az Alpine PDX illetve a JL Audio HD szerias erositoire.
Itt van peldaul ez:
Amplifier Type: Class-D (Digital)
Channel Design: 4-channel + 1-channel (Mono)
Per Channel into 4ohms, 14.4V (≤1%THD+N): 100W RMS x 4 + 500W RMS x 1
Per Channel into 2ohms, 14.4V (≤1%THD+N): 100W RMS x 4 + 500W RMS x 1
Bridged into 4ohms, 14.4V (≤1%THD+N): 200W RMS x 2
Power Requirements: 14.4 V.DC (11-16 V allowable)
Input Sensitivity (RCA Input): 0.2 - 4V (CH1/2, CH3/4), 0.1 - 4V (Subwoofer)
Input Impedance: >10k ohms
Frequency Response (+0, -3dB: 1W into 4 ohms) for CH-1/2/3/4: 3 - 100kHz
Frequency Response (+0, -3dB: 1W into 4 ohms) for Subwoofer: 3 - 600 Hz
THD+N (10W into 4 ohms) for CH-1/2/3/4: ≤0.005%
THD+N (10W into 4 ohms) for Subwoofer: ≤0.006%
THD+N (Rated Power into 4 ohms) for CH-1/2/3/4: ≤0.03%
THD+N (Rated Power into 4 ohms) for Subwoofer: ≤0.05%
Damping Factor for CH-1/2/3/4: >500 into 4ohms at 100Hz
Damping Factor for Subwoofer: >1000 into 4ohms at 100Hz
Signal to Noise (Rated Power into 4 ohms) for CH-1/2/3/4: 112 dB
Signal to Noise (Rated Power into 4 ohms) for Subwoofer: 119 dBTHD+N 0.1% alatt, damping az egekben.
En papiron nem latom semmi techikai okat, hogy ezt az erositot egy komoly rendszerben ne hasznaljam.Persze meghallhatas nelkul semmit nem vennek meg, de ez az erosito nalam felkerult a kiprobalando hifi cuccok listajara.
Ha a menyasszony apja az örömapa, a menyasszony anyja az örömanya akkor a menyasszony az örömlány?
-
PiciPeti
őstag
válasz djTech #57845 üzenetére
Nagy áramtemetésre nem készülök, egy Gladen XL 275c2 elé megy a pótakksi, a 35-ös kábel pedig 4m hosszú lesz kb. Az erő messze nincs kitekerve, nem is tervezem szanaszét hajtani, inkább a fesz. ingást szeretném kompenzálni kicsit. Az akku pedig alkalmi vétel volt, egyébként indokolatlan lett volna lecserélni a 72Ah-s Yuasát.
Optimával mi volt a baj, miért nem vállt be?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs