- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lien
aktív tag
Igen, undorito, hogy az LT-bol kivettek az MEP-t. Epiteszeknek nagyon jo, de a tobbi szakag?
Raadasul epuletgeoesznel meg a magicad plug-in sem egy elhanyagolhato dolog! A konyokok meg vicc epuletben, ha nincs magicad akkor le kell szedni a gyarto elemeit, az se biztos jobb de ott is tud erdekessegeket csinalni. Nem tudom mit valtozott a revit, lassan 2,5 eve nem dolgoztam benne ugy egyaltalan, de szepen frissitgetik. -
daninet
veterán
Ez igaz tálcára, csőre, légcsatornára:
Be kell tölteni a különféle kereszteződés és kanyar családokat a revit alapkönyvtárából, majd a kábeltálca Type settingsnél ki kell választani, hogy melyik kanar családot, melyik kereszteződés családot stb használja.
Ha ezek nincsenek beállítva csak egyeneset fog húzni, mert az az egyedüli "system family" ami be van töltve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mercedes topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Küszöbön az androidos PC-k
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Építő/felújító topik
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Apple asztali gépek
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming A17 - 17.3"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 6800H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - HUN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Patika hibátlan Iphone 14 PRO MAX 128GB Független - Dark Purple - 5 Mobilxof tok + Üvegfolia
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest