- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nisida
aktív tag
válasz
kriszpontaz #3939 üzenetére
Igen, alapból ott a baj de ez már off topic, hogy a mai tervezési árak mellet nem tudod kitermelni, csak akkor éri meg ha van örökös licenszed és mondjuk 2-3 évente frissíted vagy egyáltalán nem. Hiszen ősszintén mondom a 2007-esel még simán meg lennék ma is 1 ma 2 fejlesztés van ami nélkül kicsit rosszabb lenne az életem.
Ez mondjuk azt is jelenti, hogy per pillanat az Autodesk üzleti és technológiai zsákutcában van ha az alap programokat nézzük. Ez indokolhatja a bérleti konstrukciót. Erre jön még a kínai , stb. konkurencia a klónokkal ... amik egyenlőre nekem csak azért nem alternatíva mert a képi formátumokat nem kezelik megfelelően, valamint hiányzik a képek referálása és modifikációs képességeinek lényeges része. Ha azt nézed simán alternatíva lehet ha veszel egy klónt és ....... a .........et használod mellette.
A másik, hogy az Adobe és a többiek is átálltak az éves , stb. bérletre de legalább megmaradt az örökös szoftver vásárlás lehetősége még ha bazi drágán is. vagyis van alternatíva .. de itt semmi. Ez pedig újra egyenlőtlen piaci feltételeket teremt kicsi és nagy cégek, magán és állami mellet "fusizó" tervezők között.
A probléma az, hogy a szoftvereket lehet másolni és sok iparág van amivel ha egy terméket eladsz akkor marketing és sales munkával eladhatsz 1 milliót is de a tervezési szektor projekt munka .... nincs másolási lehetőség. Ami ár növekedést fog hozni... a bér növekményekkel együtt akár 30-50%-ot is.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Windows 10
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- LED világítás a lakásban
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3118, 100% Akkumulátor
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest