Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Nisida

aktív tag

válasz tom956ster #3897 üzenetére

Hello!

Én nagy %-ban Autocadet használok, Civil nagyon keveset inkább a bedolgozók használnak, talán még GIS-ek QGIS, MAP, stb. Valamint Revit és Archicad-et.
    Én azért kérdezem mert igaz a Xenunak több cache van - 8 helyet 10 - de ahogyan néztem különböző összehasonlításokat még ha mindenben a Xenu volt is a jobb akkor is az árcédulája miatt fölöslegesnek ítéltem a 5-20% gyorsulást kb. 5x-10x pénzen. Ami pedig egy árban volt - értem i7 vs Xenu - az meg gyengébb volt szerintem a sima i7-eseknél.

Az kétségtelen, hogy pl az AMD-k jobbak lennének az Autocadhez ha csak az órajelet nézem de már 15 éve nem volt és nem is lesz AMD-m a gépben. Az utolsó elfüstölt és vitt nagyon sok mindent magával. :(

Per pill én a 6700k-sat nézem ár-érarányban a legjobbnak. A memória, alaplap kérdés már más tészta de ott is, a 2 csatorna vs. 4 csatorna szerintem nem hozz annyit amennyit az összes egyéb helyen be kell fektetnem pénzben ahhoz, hogy hozza.

A vicces különben az, hogy az Autocad LT minden funkciója elégséges lenne a munkák nagyon nagy részéhez, ami még kéne azt meg a kisebb nagyobb lisp rutinok és egy-két jól megírt specifikus héj megoldhatná, így én per pill bőven elégedett lenék az LT-vel is. Ennek ellenére az Autocad minden évben új és új verziókat hozz ki ahelyett, hogy végre több magos rendszerek képességeit is kihasználó rendszereket programozzon. Megítélésem szerint mind a multi-GPU-nak mind a több szálas feldolgozásnak itt lenne bőven az ideje - és talán itt lenne egyedül értelmesen létjogosultsága ezeknek- . Értem az Autodesket is a pénz beszél de a licenszelési rendszer átalakításával nem a hosszútávú használatot hanem a rövid távú gyors felhasználói mennyiséget növeli. Ami szerintem inkább növelni fogja a cég kitettségét.

A BURKEN most kínál akcióban licensz cserét Autodeskről Bentlyre ami valljuk be nem lenne rossz választás csak hát kb. 10 évet késtek ezzel és ma Magyarországon már az Autocad lett a kvázi ipari szabvány.

Új hozzászólás Aktív témák