Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Hamis SSD-k az online piactereken, hirdetési oldalakon, hogyan szűrd ki?
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- Kalandor: ALZA vagy eMAG?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Az Oracle hack
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
válasz
zohan1970 #39583 üzenetére
Az szállórozsda volt. Nekem is fehér kocsim van, és "sajnos" ezen a színen látszódnak legjobban a kis sárga pöttyök. Újonnan vettem a kocsit, de már akkor érdemes rajta egy szállórozsda oldást elvégezni, mert a vasúti szállítás oda tud b.szni rendesen az új fényezésnek. Nyilván nincs tetőtől talpig fóliázva a kocsi ilyenkor, meg van amelyik nincs is, aztán kerül ilyenkor rá rendesen.
Aki meg esetleg vasút mellett lakik közvetlen vagy a környékén, azoknak meg hatványozottan ajánlott a kocsival legalább évente 2x foglalkozni.(#39582) bogyo74
Érdemes vásárolnod Shiny Garage szállórozsdára való terméket és akkor a karcoktól nem kell tartanod. Bár én azért mindenképp vásárolnék a helyedben, mert ezek a folyékony szerek sem képesek teljesen levinni mindent, és azt a pár makacsabb pöttyhöz meg azért jól jön a gyurma. Csak finoman kell vele bánni, és akkor minimalizálni tudod a karcok kialakulását.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! MSI B365M i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage Shiva Zalman 500W
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest