- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeRRaR1
őstag
Ahogy ígértem:
Autoglym Wheel Protector Vs. Wolf's Rim Shield
Alaposan átmostam PH semleges samponnal 3x mind a négy felnit, majd mikroszálassal szárazra töröltem.
AG fent a jobb oldali első és hátsó felnin, Wolfs Black Out a gumin.
Wolf's Rim Shield fent, a spriccelős technika tényleg jobban bevált, mint samponos vagy sima lemosás. Köszönet Lion01-nek a tippért, érezhetően jobban működik így, mint múltkor, két rétegben felhordva a bal oldali első és hátsó felnire.
Egy majd két hét elteltével csekkolom a helyzetet, amit nézni fogok: koszolódás mértéke, mennyire könnyítik meg a tisztítást, mennyire tartósak, hányszor bírják a PH semleges mosást.
Addig is bármilyen felmerülő kérdésre szívesen válaszolok
-
-
MunezXBK
nagyúr
Mosás, waxolás, bőr és műanyagápolás, porszittyózás rain-x-ezés kész. Korán keltem.
-
-
válasz
kalmanchris #17899 üzenetére
Denaturált szesszel szoktam letörölni a gyantát.
@Morris: papírtörlővel is hologramos marad?! El nem bírom képzelni, hogy mi lehet rajta - nekem az alkoholos Clin + papírtörlő mindig bevált és csilivili lett az üveg.
-
-
Lila fingom nincs hogy lehetne megkérdezni így ide gyöttem
A Domiban a hátsó kerék dob belül puha, kárpitszerű anyaggal volt bévonva zajcsillapítás okán. Namost Teddynek nincs ilyene. Mivel lehetne ezt megvalósítani, leutánozni?
-
-cobra-
aktív tag
válasz
kalmanchris #17899 üzenetére
Én foltbenzinnel szoktam, kb 7-800Ft egy liter a Tescoban, az nem bántja a lakkot és pillanatok alatt lehozza a fenyőgyantát és a kátrányt. Próbáld ki egy kevésbé látható helyen a lakkbenzint.
-
kalmanchris
tag
Sziasztok! Fenyőgyanta kasztniról lakkbenzinnel távolítható el biztonságosan?
-
-
-
Morris
veterán
válasz
runner 125 #17887 üzenetére
Féktisztító mennyire baromság erre a célra?
-
Zozzant
addikt
válasz
Huhúúú, hát az enyémen sem lett kár, se kicsi se nagy.
-
válasz
Autópálya matrica ragasztójának mivel érdemes nekiesni? Csak darabokban jön le az a szar és a ragasztó le se jön teljesen
-
do3om
addikt
Szélvédőre most szereztem egy würth aktív szélvédő tisztítót.
Majd meglesem mit tud. -
runner 125
nagyúr
válasz
Zozzant #17886 üzenetére
Na nee, ultraderm-et üvegre? Olyan szemcsék vannak benne, h ez nagyobb kárt csinál, mint hasznot.
Ha valaki tényleg olyan helyzetbe kerül, h nem tudja leszedni semmilyen üvegtisztítóval a koszt, érdemes rámenni izpropil alkohollal. 2-3000ft-ért lehet kapni pár dl-es, spray kiszerelésben. Annak le kell hoznia mindent.
-
Mappa
addikt
Mert nálam is ugyanez van. Mindennel próbáltam már de legtöbbször clin van kéznél. Tip top - legalábbis úgy tűnik, azt jön egy szembe napsütés azt látom ezt az "elkent olaj" effektet
-
Morris
veterán
válasz
Morris #17880 üzenetére
Volt itthon egy kevés denaturált szesz. Megpróbáltam ezzel. Nem rossz, de nem is tökéletes. Aztán megpróbáltam 70%-os ecet/víz eleggyel. Ez sem rossz, mert tisztít, de nem tökéletes. Ugyanúgy látni egy-két hologramot és törlési sávot.
Először papírtörlővel csináltam, majd vatta új mikroszálas kendővel. Sokkal jobb, de még mindig nem tökéletesen tiszta. -
verti1
tag
Igen, erről. Életed végéig elég lesz...keveset kell használni belőle és azt jól eldolgozni, hagyni megszáradni és mikroszálassal letörölni. Érdemes ezzel kezdeni a belső takarítást, mert bármilyen ügyesen csinálod porol. Én a műszerfalat le szoktam takarni egy pokróccal vagy a mi a kezed ügyében van.
Biztos jó a Fast Glass is, nem lehet nagyon mellé nyúlni az AG-s termékekkel. Viszont szerintem felesleges, mert ha tiszta az üveg akkor bármilyen háztartási üvegtisztítóval tisztán lehet tartani...
-
verti1
tag
Ott szinte biztos, hogy valami van az üvegen amit nem szed le a sima üvegtisztító. Az én autómon ugyan ez volt. Papírral, mikroszálassal clinnel...mindennel pucoltam a szélvedőt, de nem jött le...fötyolos maradt. Begurultam és elmentem AG -s üveg polírt venni. Láss csodát lejött. Valami szilikonos ronggyal össze kente az előző tulaj. Egy évbe egyszer-kétszer megcsinálom vele közte pedig tökéletesen elég a clin és a kék papír..
-
runner 125
nagyúr
válasz
Morris #17873 üzenetére
Nem, bár h őszinte legyek rég pucoltam azzal, mióta megvan az AG uvegpolir, azt használom.
Semmi különösebb trükkje nem volt, befujtam cikk cikkban az egészet es papirkeztorlovel átmentem rajta (persze miután mar lemostam az autot, szelvedoket). Majd belül ugyanígy. Eleve ha megnézed gyakorlatilag folt nélkül tűnik el üveg feluletrol az Amway-s uvegtisztito, fujsz egy pottyot es pár másodperc múlva ott sincs, ezért sem ertem h lesz nálad hologramos. -
FeRRaR1
őstag
Pont aktuális, láttam sok embernek van problémája vele.
Én szintén tiszta, frissen mosott vagy új mikroszálassal átmegyek szárazon, utána egy másikkal konkrétan ezt használom, többet kipróbáltam, ez vált be a legjobban. 3x félbe hajtom, majd fújok rá 2-3 adag Mr Muscle ablak tisztítót, átmegyek az egészen, majd megfordítom, és a száraz részével tökéletesen tisztára és foltmentesre törlöm. Soha nem volt sem hologramos, sem foltos ablak problémám.
-
Erdei88
veterán
válasz
Motion_Blur #17870 üzenetére
Érdemes ezzel próbálkozni?
Van akkor foglalkozik üveg, szélvédő polirral? -
Morris
veterán
válasz
runner 125 #17872 üzenetére
És neked nappal szembe vagy este ha jönnek veled szembe fényszóróval, akkor nem látszik a hologram hatás?
Vagy én cseszek el valamit?
Hogy viszed fel? (részletesen, direkt hülyéknek plíz)Tisztítani tényleg frankón tisztít.
-
TayRol
nagyúr
válasz
Motion_Blur #17870 üzenetére
Na igen, valami ilyesmire gondoltam. Ha viszem a kocsit polírra keresek olyan szakit, aki ezt is megcsinálja.
-
Laca1212
őstag
válasz
Motion_Blur #17861 üzenetére
Lehet megpróbálom, de elég húzós az ára ha még postaköltséget is hozzá csapjuk...
Nem hiszem el nincs valami olcsó és jó megoldás eme problémára...!? -
Motion_Blur
félisten
válasz
Morris #17859 üzenetére
Nem, mivel rá van írva hogy tilos külső felületet tisztítani vele. Szagából ítélve gondolom az ammónia miatt. Kívül alapos mosás után 2x átmegyek clean-el rajta.
Laca1212: Runner tanácsára ezért vettem meg a fentebb is említett Amway tisztítót, az nem hagy foltot.
-
Laca1212
őstag
Ha már szélvédő...
Belül mindig egy fátyolos, foltos, mintha zsíros réteg maradna tisztítás után. BERNER ablakpucoló habbal szoktam csinálni. Elég jó cucc szvsz. De a kocsiban szívat. A szélvédő új...de a réginél is ez volt. Úgy tudom csak lepucolni, ha nappal szembe állok(akkor látszik csak) és tiszta ronggyal sikálom, ami szopó meló. Megoldás? -
Morris
veterán
válasz
Motion_Blur #17858 üzenetére
Kívül is megcsináltad vele?
-
-
Morris
veterán
Urak, van olyan üveg/ablak tisztító, ami után nem lesz hologrammos az üveg?
-
törölt tag
2napos munkám volt....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32 RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest