Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stargazer
senior tag
hát technikai specifikációkat (súly, LE) nem nagyon találtam a smart roadster-ről, vagy a smart cabrio-rol, de tény hogy használtan már lehet kapni 2.5millióért. kérdés hogy inkább egy használt smart, vagy inkább egy vadizsír quad, mondjuk, ami súlyban sokkal kevesebb, méretre sokkal kisebb, elférhetsz vele olyan helyeken ahol kocsival (bármilyen kicsi legyen is az) esélyed nincs, igaz ez nem olyan kényelmes meg nem kétszemélyes, legalábbis nem úgy... hát nem tudom. én inkább egy új quad felé hajlanék. ennyiért olyan szinten brutális király quadot lehet kapni mint az állat. igaz hogy a quad nem véd semmit, de egy motor sem, viszont ez még mindig 4 kerék, amit télen is tudsz használni. van már mindenféle cucc thermoflash meg minden, sztem ha az ember beöltözik egy klassz protektoros síoverálba meg sisakot húz akkor télen is simán lehet menni vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen egeret válasszak?
- Jövedelem
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Ubuntu Linux
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG UltraWide 38WR85QC-W IPS Monitor! 3840x1600 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon RGB Slider 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest