- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Milyen mosógépet vegyek?
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
Új hozzászólás Aktív témák
-
426os
őstag
Na jó, amúgy is kedvesek voltak velünk is, de tudtak még kedvesebbek lenni (kulcsot korábban megkaptuk, mint papíron kellett volna, kaucióval sem kellett annyira sietni, stb)
Adóbevalláshoz javaslom, hogy keress fel egy ezzel foglalkozó céget/vállalkozást, mert nagyon sok dologra lehet adóvisszatérítést kapni (többek között a cégnek fizetett költséget is, szóval kvázi ingyen van a profi segítség).
#31szakmaster:
Ja, értem. Egyébként 1+1 hónap (indokolt esetben) a türelmi idő a rendszámmal kapcsolatban, szóval talán még van időd. Én kicsit sokáig halogattam, aztán 3 hónap után lett honosítva a kocsi, közben kaptam gyorshajtási bírságot is, d elekopogom, senkinek sem fájt, hogy így elhúztam a dolgot. Megjegyzem, azért volt ez, mert ki akartam várni, hogy leteljen a próbaidőm plusz meglegyen a tartózkodási engedély is, addig nem akartam fixálni a kocsi ittlétét.Handy signature-t majd a finanzamt.at-n tudsz igényelni, miután lesz hozzáférésed, miután lesz SV számod
[ Szerkesztve ]
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Posta, csomagküldés
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- SSD kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Logitech G305 2év garancia.
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook