Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én szeretem a munkámat, de még sem tudok sokszor dolgozni mert hivatalosan nem erről van papírom, hiába vagyok magasan az iskolából kiköpött diák szintje felett, néha akad 1-2 alkalmi aztán ennyi.
Annyi, hogy én inkább az offline AI-t várom, mert sajnos a többi spyware és pont a bálnákat eteti majd tovább, amég olyan dagadtak és lomhák nem lesznek, hogy maguktól felforduljanak. .
-
kilua
senior tag
"egyesek a fizetésüket és a munkájukat féltik, mások pedig a társadalom szétzilálásától vagy egyenesen az emberiség kihalásától, a civilizáció megszűnésétől tartanak"
Én egy olyan utópiát látok hogy nem kell többé dolgozni, lesz alapjövedelem, de lehet az is igazából disztópia ... attól függ ki mennyire utálja a munkáját.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- Adventi kalendáriumok
- Búcsúzik a magyar fejlesztésű GFXBench és CompuBench
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Apple Watch
- Autós topik
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- További aktív témák...
- Nyomtatók A-Z-ig,Mini lézer,MFP,nagy teljesítményű és hordozható nyomtatók,számla,garancia,WI-FI,stb
- Samsung Galaxy S25 8/128GB, Akku: 100%,Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 89%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 16 Pro Max 256Gb 99% akkumulátor 2027 októberig garanciális
- UTOLSÓ DARAB! Lenovo Thinkpad T580, i7-8550U, 16GB/256GB, FHD/IPS, garancia, számla!
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- 2025.11.22 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest