- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
beencee
őstag
válasz
duffbeer
üzenetére
Nyilván ha más szándékaid is vannak vele és/vagy a kisérletezés öröme a cél, az egy más történet. De eddig csak a NAS-t említetted, nyilván erre tudtam csak reagálni.
A Geode-s megjegyzésed ma, 2008. szeptemberében igaz lehet, de én ezt a cuccot 2006. őszén építettem és azóta használatban van. Akkor még sehol sem volt az Atom, viszont az AMD gyártott kis fogyasztásra és mégis elfogadható teljesítményre optimalizált olyan x86 kompatibilis processzort, amelyhez könnyű volt megfelelő (stabil, bővíthető, megfizethető, beszerezhető, stb.) alaplapot szerezni, ez volt a Geode NX sorozata. És ráadásul kraftxld jó áron árulta őket itt a PH-n... Így lett akkor ő a befutó.
A fentiektől függetlenül, érdekességképpen viszont valóban kíváncsi lennék egy ilyen egymagos Atom és egy Geode NX1750 összehasonlítására, hogy valójában mennyi a különbség.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600XT 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN S2 TG CM 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Apple iPhone 16 Pro-Desert Titanium-128GB-Akku:100%-Megkímélt Újszerű állapot!Jótállás:2028.04-ig
- 2026.07.23-ig Garanciális! Xbox Series S 1 TB + kontroller
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest