Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca 012
őstag
válasz
DarkByte
üzenetére
Engem nem ez a része zavar, én örülök neki, ha parkolópályára rakja a fejeket, ez a csattanás llacee. -t zavarta (pontosabban a párját)
Engem az zavar, hogy állandóan pörög. Szeretném éjszakára (pl.cron-nal) leállítani az rtorrentet és ekkor ugyebár bizonyos idő (1óra) után le is állhatna a forgás is.Az egész gépet viszont nem akarom kilőni, mert ha valakinek kell távolról valami (pl.valamelyik osztálytársamnak aki éjszaka tanul valami jegyzet ftp-ről) akkor felpörög és ennyi.. Aztán ha már nem "matat" rajta akkor 1óra után leállna.
Tehát a 4mp bőven jó a parkoláshoz, ez nyilván úgy van kitalálva, hogy ettől ne károsodjon a hdd, viszont 1óra után le is állítanám a forgást is.
Ez úgyis csak éjjel lenne amikor le van állítva a torrent, úgyhogy az esetek 99%-ában egész éjjel állna, egész nap pedig menne..
Így tuti nem lenne károsan óránként leállítva, meg elindítva, csak napi egyszer leállítva, egyszer meg elindulna reggel amikor indul az rTorrent...fogyasztásban viszont nem ártana..
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core ULTRA 9 285K +2x16GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- FRISS ÚJ INTEL CORE Processzorok - Core I3 / 5 / 7 / 9 - Számla & Garancia
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 10400 6 mag / 12 szál / Beszámítás OK! / Akciós Ár!
- AMD Ryzen 7 9800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- HP ProDesk 600 G2 MT, i7-6700,8GB DDR4,256GB SSD,DVD-RW,WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest