Új hozzászólás Aktív témák

• Laca 012

őstag

válasz DarkByte #5063 üzenetére

Engem nem ez a része zavar, én örülök neki, ha parkolópályára rakja a fejeket, ez a csattanás llacee. -t zavarta (pontosabban a párját)
    Engem az zavar, hogy állandóan pörög. Szeretném éjszakára (pl.cron-nal) leállítani az rtorrentet és ekkor ugyebár bizonyos idő (1óra) után le is állhatna a forgás is.

Az egész gépet viszont nem akarom kilőni, mert ha valakinek kell távolról valami (pl.valamelyik osztálytársamnak aki éjszaka tanul valami jegyzet ftp-ről) akkor felpörög és ennyi.. Aztán ha már nem "matat" rajta akkor 1óra után leállna.

Tehát a 4mp bőven jó a parkoláshoz, ez nyilván úgy van kitalálva, hogy ettől ne károsodjon a hdd, viszont 1óra után le is állítanám a forgást is.

Ez úgyis csak éjjel lenne amikor le van állítva a torrent, úgyhogy az esetek 99%-ában egész éjjel állna, egész nap pedig menne..
    Így tuti nem lenne károsan óránként leállítva, meg elindítva, csak napi egyszer leállítva, egyszer meg elindulna reggel amikor indul az rTorrent...fogyasztásban viszont nem ártana..

Új hozzászólás Aktív témák