Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DarkByte
üzenetére
"pendrive -ra amúgy sem nagyon töltenék le, ugyancsak nagyon gyorsan kinyírja valószínűleg a pendrive -ot."
Én se töltök pendrivera, nem is voltak ilyen terveim természetesen és mégtermészetesebben nem is lesznek. Nekem microdriveon (ami szintén nem flash) csak az opsys és a utorrent van. Külső hdd-re töltök le.
"rádugsz egy hordozható vinyót a gépre, és megcsinálod a torrent progit hogy figyeljen egy fix mappát ami történetesen a külső vinyón van, és ha ott mondjuk van letöltendő torrent feladat akkor elkezdi leszedni."
Hasonlóképp. Kezdetektől fogva így működik.
"A legtöbb torrent progi egyébként is észreveszi ha egy adott mappában már el lett kezdve a letöltés így amikor újra hozzáadják a torrent fájlt újrahasheli a befejezetlen fájlokat és folytatja a letöltést."
Ez nem igaz. Ha a utorrent resume.dat fájlát betöltöm ramba ahonnan utorrent dolgozik, akkor minden változást (pl hogy milyen torrentet töltöttem be és futtatok) a ramba ment. Ha áramszünet vagy fagyás vagy egyéb hiba van ami miatt nem kerül visszaírásra a lemezre ahonnan legkésőbb betölti, akkor ugrott minden változás. Újrahashalni meg csak azt tudja, ami a vinyón lévő resume.dat tartalmaz. Amilyen torrenteket azóta betöltöttem ő nem tudja, kitalálni nem képes.
Pont emiatt relatív gyakran írogatja ezt a fájlt, ha hiba van akkor ne vesszen el különösebb infó.Nah mindegy....ettől függetlenül szívesen kipróbálnám ezt a csatlakozóba dugható pendriveot...ha bírná 5 évet már jó lenne

Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- alza vélemények - tapasztalatok
- Google Pixel topik
- Projektor topic
- Bloodborne (PS4)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Zsebre vágható Keychron billentyűzet a gyakran úton lévőknek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Ritkaság! Kékséges Nothing Phone 3A 12GB/256GB - 1 év garancia
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest