Keresés

Aktív témák

• FefeeX

veterán

válasz Dyno #923 üzenetére

Ennyire azért nem mennék messzire, nem is olyan rég volt hogy az AMD odavert az intelnek, lásd Athlon64 X2 vs CoreDuo. A Core2 olyan erős lett hogy azóta az AMD csak haluzik... Egy jó darabig mondjuk erősen tudtak tartani az árral, de mióta az intel is óccóé árulja a vadakat, akik tuningolni szeretnek már csak intelt vesznek. Ez lefedi annak a rétegnek kb a felét akik pont az ár/érték arány miatt vettek AMD-t, pedig tegyük hozzá, tuning nélkül az olcsóbb kategóriában még mindig jobb az AMD... Csak aki nem ért hozzá az nem is fog AMD-t venni, mert ilyet nem kockáztatna...

Szerintem ha szétválik a cég, akkor elég hamar betehet az Intelnek...

• Bundás22

őstag

válasz Dyno #923 üzenetére

én erre nem vennék mérget, ugyanis az intelnek nincsen nagyteljesítményű gpu-ja

az nvidiával meg nem fog paktálni
    itt viszont pont az lesz a lényeg, ha egybe van a gpu+cpu sokkal gyorsabban tudnak kommunikálni sztem
    tehát arra gondolok egy 3d-s játéknál a cpu csinál egy durva 3d-s modellt, és a többit a gpu végzi(az első kép, tehát erősnek kell lennie sok dolga van), a fusion viszont már alapból a második öregembert küldi el a videókártyának, tehát a videókártyának kevesebb dolga van a postprocessinggel tehát gyorsul nagymértékben a rendszeraz utolsó kép az öregember
    ez a jövő
    azonkívül biztos jó lesz abból a szempontból ha kiveszed a vga-dat(mondjuk cserélsz karit de várnod kell amíg esnek az árak), a géped ad képet, ráadásul ha a gép nincs terhelve játékkal a vga-t ki tudja kapcsolni(energiatakarékos)

Ego sum magister vitae - I am the teacher of life

Aktív témák